Löydä paras reitti ja kyyti yhdellä haulla!

Perille-palvelu on Mobility Services Oy:n tarjoama palvelu. Vertaa kaikkia kulkuvälineitä, reittejä ja hintoja yhdellä haulla, sekä osta matkalippuja helposti.

Perille on helppokäyttöinen palvelu, jossa voi verrata julkisen liikenteen kulkuvälineitä, reittejä, hintoja ja ostaa matkalippuja. Nyt löydät palvelusta kyytivaihtoehdot ovelta ovelle myös Pohjois-Savon maakunnassa!

Perille-palvelu on Pohjois-Savon alueella pilotointivaiheessa, jonka aikana keräämme käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi. Lataa maksuton Perille-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai katso reittisi alla olevasta sovelluksesta. Lisätietoja www.ysao.fi/perille

 

Asiakkuuspäällikkö palveluksessanne

"Rakennetaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaava palvelupaketti"

Ota yhteyttä!
Hannu Juntunen, p. 0400 793 151, hannu.juntunen@ysao.fi

 Ylä-Savon-ammattiopisto-julkisivu-ja-hahmot-jatkuva_haku_2017.jpg

Nuori tai aikuinen, Nyt se on mahdollista, jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin

Tutkintotavoitteiset koulutukset ovat joko ammatillisia perustutkintoja tai lisäkoulutuksena suoritettavia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja. Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia.

Klikkaa allaolevia +kohtia ja lue lisää alojen valikoimasta tai siirry suoraan koulutushakuun!

YSAO somessa
Ylä-Savon ammattiopisto
23.05.2018 12:23
Terkkuja Narinkkatorilta isolta kirkolta! Tuija Pehkosen kanssa kuvassa logistiikka-alan opiskelijoitamme ope Vesan johdolla.
Ylä-Savon ammattiopisto
23.05.2018 09:20
Hieman tuulinen keli dronen lennättämiseen, mutta kävimme kuitenkin "matalalla" läpi joitain perusasioita leipuri-kondiittoriopiskelijoiden kanssa amistuokioissa aurinkoisella Sankariniemellä. Kapteenina Panu markkinoinnista ☀️👍
Ylä-Savon ammattiopisto
23.05.2018 09:20
By Iisalmi –kumppanit ja Helsingin Narinkkatorilla LEIPÄÄ JA SIRKUSHUVEJA –tapahtumassa 23.5.2018. Ylä-Savon ammattiopisto hyvin edustettuna kumppaneiden kera. Paljon mukavaa ohjelmaa koko päivän ja esittelypisteet palvelevat klo 17.00 saakka #ysao #yläsavonammattiopisto #byiisalmi
Ylä-Savon ammattiopisto
23.05.2018 05:14
Meidät ja monet iisalmelaiset yritykset löydät tänään ke 23.5. Helsingissä Narinkka torilta! Tule kahville ja juttusille!
Ylä-Savon ammattiopisto
22.05.2018 12:52
Meillä on jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin osoitteessa www.ysao.fi/koulutus
Ylä-Savon ammattiopisto
22.05.2018 11:50
Tänään oli hieno päivä lennättää dronea! Kuvassa Sankariniemen kenttä, jossa opiskelijoillamme on Savon ammattiopiston kanssa yhteinen toimintailtapäivä torstaina. Olemme käyneet opiskelijoiden kanssa dronen lennättämiseen liittyviä turvallisuus- ja muita asioita läpi tämän kevään aikana Amistuokioissa. Miten dronea voisi hyödyntää Sinun alallasi?
Ylä-Savon ammattiopisto
22.05.2018 06:56
No Smoke YSAO eli Savuttomin opiskelijaryhmä 2017-2018 palkittiin tänä aamuna Eväsmestarin herkullisilla hedelmäsmoothiella sekä toiminnallisella lahjakortilla. 🌞🚭🍉🍓🍌😊🎯🎳🎫🎫 🥇🥇Terveydenhoitajien järjestämän kisan voittajiksi julkistettiin tasatuloksella sähköalan ja talotekniikan opiskelijaryhmät! Onnittelut hienosta tuloksesta! 🤗 Palkintoja jakamassa ja fresheistä elämäntavoista onnittelemassa rehtori Kari Puumalainen, terveydenhoitaja Sari Saastamoinen, opiskeluhuollon ohjaaja Airi Räsänen ja hyvinvointiohjaaja Miia Bovellan.
Ylä-Savon ammattiopisto
21.05.2018 20:43
Tramppaamisemme on saanut valtakunnallista huomiota 👍💪 Kiitos Saku ry ja kaikki meidän aktiiviset tramppaajat!
Ylä-Savon ammattiopisto
21.05.2018 10:00
Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA, haku 22.5.–24.7.2018. lisäinfo www.ysao.fi/valma • Oletko vailla ammatillista peruskoulutusta? • Oletko jäänyt ilman opiskelupaikkaa? • Ovatko aiemmat opintosi keskeytyneet? • Etkö tiedä mikä sinusta tulee isona? • Oletko erityinen oppija? • Tarvitsetko erityistä tukea opinnoissasi? • Haluatko oppia käytännön arjen taitoja? • Oletko maahanmuuttaja ja tarvitse lisävalmiuksia perustutkinto-opintoja varten? VALMA-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi. Saat valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseksi ja vahvistat edellytyksiäsi ammatillisen perustutkinnon suorittamiseksi. #ammatillinenkoulutus #ysao #byiisalmi #valma #valmentavakoulutus
Näytä lisää
Päivitetty: 18.5.2018