Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Info / Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä / Avoimet työpaikat / Avoinna sähkö- ja automaatioalan opettajan vakinainen virka, hakuaikaa jatkettu 21.3. klo 15 saakka

Avoinna sähkö- ja automaatioalan opettajan vakinainen virka, hakuaikaa jatkettu 21.3. klo 15 saakka

18.2.2019 10:43

Haemme voimakkaasti kasvavalle Ylä-Savon teknologia-alalle sähkö- ja automaatioalan opettajaa. Opettajan ensisijainen tehtävä on sähköasennuksen tietojen, taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen. Hakijalle eduksi katsotaan valmiudet toimia myös automaatio- ja robotiikkaosaamisen osa-alueilla, sekä sähkötöiden urakointivastaavan pätevyys. Oppimisen ohjaamisessa hyödynnetään monipuolisia oppimisympäristöjä, myös digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen. 

Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä monipuolisia ohjaustehtäviä, niin oppimisen kuin henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- kehittämistyö kuuluvat kiinteästi perustehtäviin.   

Viran kelpoisuusvaatimus ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 1150/2017 mukaan. Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, vahvoja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. 

Liitä hakemukseen ansioluettelosi.Mikäli emme löydä kelpoista hakijaa, jolla on tehtävässä tarvittava osaaminen huomioimme myös muut hakijat, jolloin virka voidaan täyttää määräajaksi. Jo saapuneet hakemukset pysyvät voimassa. 
 


Valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt lääkärintodistuksen sekä lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 21.3.2019 klo 15 mennessä.  

Työ alkaa: 1.8.2019
Palkkaus: OVTES
Työavain: 217316
 
Päivitetty: 8.2.2019 kirsi.hukkanen@ysao.fi