E Avenuen ja sähköalan yritysten oppimisympäristö

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Ammatilliset perustutkinnot / E Avenuen ja sähköalan yritysten oppimisympäristö / Ylä-Savon talousaluerahaston tunnustuspalkinto Tuomo Lahtiselle 20.12.2018
Tapahtumat

Ylä-Savon talousaluerahaston tunnustuspalkinto Tuomo Lahtiselle 20.12.2018

IMG_0081.JPG
25.1.2019 10.00

Ylä-Savon talousaluerahasto myönsi Tuomo Lahtiselle 1000 euron arvoisen tunnustuspalkinnon Ylä-Savon ammattiopiston ja Ylä-Savon alueen elinvoimaisuuden, tunnettuuden ja yläsavolaisuuden edistämisestä.

Tuomo Lahtinen on esimerkillisellä tavalla toiminut Ylä-Savon ammattiopiston näkyvyyden lisääjänä ja ammatillisen koulutuksen puolesta puhujana. Hän on kehittänyt sähköalan opetusta yhteistyössä alan yritysten kanssa ammatillisen koulutuksen reformin tavoitteita vastaavaksi jo ennen reformin voimaan tuloa.

Tuomo on aktiivinen koulutusmallin esittelijä ja hän on käynyt esittelemässä koulutusmallia eri tilaisuuksissa ja toimintamalliin on käyty laajalti tutustumassa eri puolelta Suomea.

Ylä-Savon talousaluerahaston pääoman muodostaa Ylä-Savon Kehitys Oy:n lahjoittamat Ylä-Savon talousalueen liiton rahaston varat.

Rahaston tarkoituksena on jakaa stipendejä ja huomionosoituksia Ylä-Savon ammattiopiston opiskelijoille, työntekijöille sekä muille yksityishenkilöille, jotka ovat
omalla toiminnallaan merkittävällä tavalla edistäneet Ylä-Savon ammattiopiston ja/tai Ylä-Savon alueen elinvoimaisuutta, tunnettuutta ja yläsavolaisuutta.

 
Päivitetty: 22.6.2020 anttoni.virpi@ysao.fi