Ota yhteyttä, kehitetään yritystäsi ja henkilöstösi osaamista yhdessä!

Ammattiopistomme tarjoaa niin räätälöityjä kuin jatkuvasti toteutuvia koulutuksia kaikilla koulutusaloillamme. Lisäksi tarjoamme eri ammateissa vaadittavia lyhytkoulutuksia kuten hygieniaosaamistesti, työturvallisuuskortti, ensiapu 1 ja 2, tulityökurssi ja kuljettajan ammattipätevyysjatkokoulutukset. Lyhytkoulutuksia ja tutkintoon johtavia koulutuksia. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ajanmukaisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja esimiestyön, työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Oppisopimus räätälöi maksuttomia koulutuksia yrityksenne tarpeisiin ja kaikille ammattialoille. Hankimme koulutusta valtakunnallisesti eri koulutuksen järjestäjiltä. Ota yhteyttä! Palveluksessasi asiakkuuspäällikkö Hannu Juntunen, 0400 793 151, hannu.juntunen@ysao.fi

Tarjoamme monipuolisia palveluja tukemaan yritysten menestystä. Vastaamme yritysten osaamishaasteisiin räätälöidyillä täydennys- ja lyhytkoulutuksilla. Lue lisää Koulutukset yrityksille -sivulta.

Yrityksille tarjoamme myös asiantuntija- ja kehittämispalveluita sekä työelämäfoorumeja, joissa pääset solmimaan uusia yhteistyömuotoja. Tule keskustelemaan, kuulemaan ratkaisuja ja hakemaan käyttöösi toimivia työkaluja työelämäyhteistyöhön!

Lue lisää työelämäfoorumeista ja ilmoittaudu ysao.fi/tyoelamafoorumi

Ylä-Savon ammattiopiston monipuolinen koulutus mahdollistaa myös kattavan palveluvalikoiman. Oppilaitoksellamme on oma parturi-kampaamo, ravintola ja kahviloita. Lisäksi tarjonnassamme on opiskelijoiden tekemänä esim.  vaatetus-, metalli-, rakennus-, sähkö- ja autoalan palveluja.

Vuokraamme myös tilojamme esim. koulutus- ja kokouskäyttöön sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin.  Lue lisää Palvelut asiakkaille -sivulta.

Olemme mukana Yritys-Suomi palveluissa. Katso lisää https://www.suomi.fi/yritykselle

logo2_netti.jpg

parastapalvelualogo_pieni.jpg

Suomi_fi_banneri_yritykset_300x300.png

Päivitetty: 1.10.2021 sari.komulainen@ysao.fi