Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Etusivu / Suomeksi / Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Yrittäjän_ammattitutkinto_kansi-1.png

Yrittäjän tehovalmennus otti digiloikan!

Laajenna osaamistasi ja suorita Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa yrittäjän ammattitutkinto ja saada tehovalmennusta juuri silloin kun se Sinulle sopii – vaikka illalla tai viikonloppuna! Opinnoissa ja ohjauksessa hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä (moodlea).

Tehovalmennus kehittää liiketoimintaasi, ohjaa hyödyntämään verkostoja ja muistuttaa oman jaksamisen huolehtimisesta.

Valmennus sopii yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjinä toimiville! Saat ohjausta verkossa juuri sinulle sopivana hetkenä ja voit osallistua niihin lähipäiviin, jotka koet tarpeellisiksi. Digitaalisen oppimisympäristön kattava ohjeistus ja materiaali hyödyntävät yrittäjyytesi kehittämistä päivittäin.

Valmennukset alkavat tarpeittesi mukaisesti ja suunnittelemme valmennuspolkusi yksilöllisesti. Voit aloittaa opiskelut joustavasti esim. syksyn aikana.

Klikkaa kuvaa tai tästä ja tutustu esitteeseen!

Valmennukseen kuuluu seuraavat kolme kokonaisuutta:
Yrittäjyyttä suunnittelevat: 1. Yritystoiminnan suunnittelu ja 2. Yritystoiminnan käynnistäminen sekä 3. valinnaisena joko Tuotteistaminen tai Myynti & markkinointi
Yrittäjinä toimivat: 1. Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen ja 2. Tuotteistaminen sekä 3. Myynti & markkinointi

Toteutus kesto ja hinta
Tätä verkkokurssia varten tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden. Käytämme mm. Moodlea, Skypeä, Facebookia ja niiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta.

Oppisopimuksella opiskelu onnistuu kun työskentelet yrityksessäsi vähintään 25 t/vko ja olet valmis kehittämään osaamistasi mentorin kanssa! Koulutus on maksuton, maksat vain 58 € tutkintomaksun. Tämän lisäksi saat opintososiaalisia etuja tietopuolisen koulutuksen ajalta. Mentorisi on myös oikeutettu nimelliseen koulutuskorvaukseen. Huom! Ammatillisen näyttötutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea 395 € ammattitutkintostipendiä.

Mikäli oppisopimus ei sovellu sinulle, niin voit tulla opiskelemaan hintaan 300 € sisältäen yllä mainitut kolme valmennusta. Yksittäiset valmennukset 150 €. Valmennuksessa käytetään ns. valtionosuusrahoitusta ja ehtona rahoitukselle on yrittäjän ammattitutkinnon tai sen osien suorittaminen valmennuksen aikana.

Valinnat hakuilmoituksen ja haastattelun perusteella.

Oppisopimuksella www.ysao.fi/oppisopimus > haku oppisopimukseen tai soita Iisalmen oppisopimustoimistolle. Lisätietoja Antti Ronkainen, p. 040 177 8599, antti.ronkainen@ysao.fi Oppisopimuskoulutus edellyttää voimassa olevaa tai alkavaa työsuhdetta koko koulutuksen ajaksi.

Kysy lisää!
Johanna Ehnqvist, johanna.ehnqvist@ysao.fi, p. 0400 799 830.

Johanna Ehnqvist yrittäjyyden moniosaaja! Hänellä on neljä tutkintoa yrittäjyydestä ja parhaillaan hän opiskelee digitaalisen oppimisen ja opettamisen asiantuntijaksi Helsingin yliopistossa. Mutta ennen kaikkea hänellä on omaa yrittäjäkokemusta yli 20 vuoden ajalta. Johanna on palkittu monilla eri tavoilla, mm. Valtakunnallisella Nuoren Yrittäjän tunnustuksella.

Tartu tilaisuuteen! Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystarina.

Katso videoilta Tiinan Treenipalvelujen Tiinan mielipiteitä yrittäjän ammattitutkinnosta!

 

Päivitetty: 28.9.2017