Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Etusivu / Suomeksi / Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

yrittajan-at-verkossa.jpg

hae_tasta_painike.jpg
Yrittäjän tehovalmennus otti digiloikan!

Laajenna osaamistasi ja suorita Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella


Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa yrittäjän ammattitutkinto ja saada tehovalmennusta juuri silloin kun se Sinulle sopii – vaikka illalla tai viikonloppuna! Opinnoissa ja ohjauksessa hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä (moodlea).

Tehovalmennus kehittää liiketoimintaasi, ohjaa hyödyntämään verkostoja ja muistuttaa oman jaksamisen huolehtimisesta.

Valmennus sopii yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjinä toimiville! Saat ohjausta verkossa juuri sinulle sopivana hetkenä. Digitaalisen oppimisympäristön kattava ohjeistus ja materiaali hyödyntävät yrittäjyytesi kehittämistä päivittäin.

Valmennukset alkavat tarpeittesi mukaisesti ja suunnittelemme valmennuspolkusi yksilöllisesti.

Klikkaa tästä ja tutustu esitteeseen.


Toteutus kesto ja hinta
Tätä verkkokurssia varten tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden. Käytämme mm. Moodlea, Skypeä, Facebookia ja niiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta.
Tämän lisäksi tarvitset ripauksen itsekuria ja kykyä itsenäiseen opiskeluun.

Oppisopimuksella opiskelu onnistuu kun työskentelet yrityksessäsi vähintään 25 t/vko ja olet valmis kehittämään osaamistasi mentorin kanssa! Koulutus on maksuton. Mentorisi on myös oikeutettu nimelliseen koulutuskorvaukseen. 

Mikäli oppisopimus ei sovellu sinulle, niin voit tulla opiskelemaan hintaan 500 €, mikä sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, materiaalit ja tutkinnon suorittamiseen ohjaamisen. Valmennuksessa käytetään ns. valtionosuusrahoitusta ja ehtona rahoitukselle on yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen valmennuksen aikana.

Valinnat hakuilmoituksen ja haastattelun perusteella.
Huom! Ammatillisen näyttötutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea 400 € ammattitutkintostipendiä. Lisää ammattitutkintostipendistä ja sen hakemisestä täältä.Kysy lisää!

Johanna Ehnqvist
johanna.ehnqvist@ysao.fi
p. 0400 799 830

Johanna Ehnqvist yrittäjyyden moniosaaja! Hänellä on neljä tutkintoa yrittäjyydestä ja hän on valmistunut digitaalisen oppimisen ja opettamisen asiantuntijaksi Helsingin yliopistosta. Mutta ennen kaikkea hänellä on omaa yrittäjäkokemusta yli 20 vuoden ajalta. Johanna on palkittu monilla eri tavoilla, mm. Valtakunnallisella Nuoren Yrittäjän tunnustuksella.Tartu tilaisuuteen! Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystarina.

Katso videoilta Mainostoimisto Mantin ja Tiinan Treenipalvelujen mielipiteitä yrittäjän ammattitutkinnosta!

 

 

Päivitetty: 18.4.2019 sari.komulainen@ysao.fi