Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Etusivu / Suomeksi / Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Yrittäjän_ammattitutkinto_kansi-1.png

Yrittäjän tehovalmennus otti digiloikan!

Laajenna osaamistasi ja suorita Yrittäjän ammattitutkinto verkossa oppisopimuksella

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa yrittäjän ammattitutkinto ja saada tehovalmennusta juuri silloin kun se Sinulle sopii – vaikka illalla tai viikonloppuna! Opinnoissa ja ohjauksessa hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä (moodlea).

Tehovalmennus kehittää liiketoimintaasi, ohjaa hyödyntämään verkostoja ja muistuttaa oman jaksamisen huolehtimisesta.

Valmennus sopii yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjinä toimiville! Saat ohjausta verkossa juuri sinulle sopivana hetkenä ja voit osallistua niihin lähipäiviin, jotka koet tarpeellisiksi. Digitaalisen oppimisympäristön kattava ohjeistus ja materiaali hyödyntävät yrittäjyytesi kehittämistä päivittäin.

Valmennukset alkavat tarpeittesi mukaisesti ja suunnittelemme valmennuspolkusi yksilöllisesti. Voit aloittaa opiskelut joustavasti esim. syksyn aikana.

Klikkaa kuvaa tai tästä ja tutustu esitteeseen!

Valmennukseen kuuluu seuraavat kolme kokonaisuutta:
Yrittäjyyttä suunnittelevat: 1. Yritystoiminnan suunnittelu ja 2. Yritystoiminnan käynnistäminen sekä 3. valinnaisena joko Tuotteistaminen tai Myynti & markkinointi
Yrittäjinä toimivat: 1. Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen ja 2. Tuotteistaminen sekä 3. Myynti & markkinointi

Toteutus kesto ja hinta
Tätä verkkokurssia varten tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden. Käytämme mm. Moodlea, Skypeä, Facebookia ja niiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta.

Oppisopimuksella opiskelu onnistuu kun työskentelet yrityksessäsi vähintään 25 t/vko ja olet valmis kehittämään osaamistasi mentorin kanssa! Koulutus on maksuton. Lisäksi olet oikeutettu opintososiaalisiin etuhin tietopuolisen koulutuksen ajalta. Mentorisi on myös oikeutettu nimelliseen koulutuskorvaukseen. 

Mikäli oppisopimus ei sovellu sinulle, niin voit tulla opiskelemaan hintaan 500 €, mikä sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, materiaalit ja tutkinnon suorittamiseen ohjaamisen. Valmennuksessa käytetään ns. valtionosuusrahoitusta ja ehtona rahoitukselle on yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen valmennuksen aikana.

Valinnat hakuilmoituksen ja haastattelun perusteella.

Oppisopimuksella www.ysao.fi/oppisopimus > haku oppisopimukseen tai soita Iisalmen oppisopimustoimistolle. Lisätietoja Antti Ronkainen, p. 040 177 8599, antti.ronkainen@ysao.fi Oppisopimuskoulutus edellyttää voimassa olevaa tai alkavaa työsuhdetta koko koulutuksen ajaksi. 

Huom! Ammatillisen näyttötutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea 400 € ammattitutkintostipendiä. Lisää ammattitutkintostipendistä ja sen hakemisestä täältä.

Kysy lisää!
Johanna Ehnqvist, johanna.ehnqvist@ysao.fi, p. 0400 799 830.

Johanna Ehnqvist yrittäjyyden moniosaaja! Hänellä on neljä tutkintoa yrittäjyydestä ja parhaillaan hän opiskelee digitaalisen oppimisen ja opettamisen asiantuntijaksi Helsingin yliopistossa. Mutta ennen kaikkea hänellä on omaa yrittäjäkokemusta yli 20 vuoden ajalta. Johanna on palkittu monilla eri tavoilla, mm. Valtakunnallisella Nuoren Yrittäjän tunnustuksella.

Tartu tilaisuuteen! Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystarina.

Katso videoilta Mainostoimisto Mantin ja Tiinan Treenipalvelujen mielipiteitä yrittäjän ammattitutkinnosta!

 

 

Päivitetty: 14.5.2018