Varautuminen koronaan

Etusivu / Suomeksi / Varautuminen koronaan

YSAOn liikuntatilat ainoastaan opetustoiminnan käytössä

Julkaistu 3.1.2022

Itä-Suomen AVI on tehnyt päätöksen yli 50 hengen yleisötilaisuuksien ja kokouksien sekä tiettyjen tilojen sulkemisesta asiakkailta ja osallistujilta.
 
Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat pitää sulkea:
joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat ja
tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan käytettävät tilat.
 
YSAOn osalta liikuntatiloja on käytetty opetustoiminnan, henkilöstön vapaa-ajan toiminnan sekä ulkoisten asiakkaiden käyttöön. 
 
YSAOn osalta suljemme liikuntatilat 13.1.2022 saakka muulta kuin opetustoiminnalta, eli henkilöstön vapaa-ajan käyttö sekä ulkoisten asiakkaiden liikuntatilojen käyttö on kiinni kahden viikon ajan. Päätös astui voimaan perjantaina 31.12. klo 16:00.
 
Yleisötilaisuuksilla ei tarkoiteta oppilaitosten normaalia toimintaa, joten jatkamme opetustoimintaa ja muuta toimintaamme ennen joulutaukoa käytössä olleella mallilla. Tilaisuuksien, joihin osallistuu YSAOn opiskelijoita ja YSAOn ulkopuolisia osallistujia kokonaisosallistujamäärä saa olla em. mukaisesti enintään 50 henkilöä.
 
Lue Aluehallintoviraston tiedote TÄSTÄ

 

YSAOn kampuksilla käytetään maskia

Julkaistu 1.11.2021

YSAOlla käytämme maskia sisätiloissa ja muun muassa ajoneuvoissa. Haluamme varmistaa opiskelun ja työnteon mahdollisimman terveysturvallisesti. YSAO tarjoaa maskit opiskelijoiden ja työntekijöiden käyttöön. 

Kampuksillamme on paljon ihmisiä, ja kaikki eivät ole vielä saaneet täyttä rokotussarjaa. Opiskelijamme asuvat eri maakunnissa ja näin emme voi noudattaa vain oman alueemme suosituksia.
Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisohjeistuksia säännöllisesti ja täsmennämme ohjeistustamme tarvittaessa.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.

 


Päivitetty: 3.1.2022 minttu.harju@ysao.fi