Työvoimakoulutus hitsaus- ja levytekniikkaan

Etusivu / Suomeksi / Työvoimakoulutus hitsaus- ja levytekniikkaan

Työvoimakoulutus: Tutustu kone- ja tuotantotekniikkaan

 

Kahden kuukauden työvoimakoulutuksella tutustut hitsaus- ja levytekniikan koulutukseen ja ammatteihin. Tutustuminen toteutetaan työssä oppien ja YSAOlla opiskellen.

Työvoimakoulutus soveltuu kaikille hitsaus- ja levytekniikasta kiinnostuneille, ja koulutuksen jälkeen voit jatkaa suoraan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintokoulutukseen tai kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutukseen.

Alan työllisyysnäkymät ovat erinomaiset. Tule tutustumaan, jakso alkaa 12.4.2021 Iisalmessa.

Haku on nyt käynnissä, hae viimeistään su 21.3.2021 mennessä osoitteesta www.te-palvelut.fi

 hitsaajaIMG_0412kevyt.jpg

Tutustumisjaksolla pääset tutustumaan hitsaus- ja levytekniikan koulutukseen ja pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, joiden kautta osaat mitata osaamistasi suhteessa työn vaativuuteen. Alueen yrityksillä on suuri tarve uusille työntekijöille, jotta ne voivat turvata tuotantonsa nyt ja tulevaisuudessa. Teknologia-alan työtilanne on parantunut, jonka ansiosta alueen yritykset tulevat tarvitsemaan työvoimaa teknologia-alan työtehtävissä. 

Lisätietoa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta löydät tästä.

Toteutus & kesto
Paikka: Ylä-Savon ammattiopisto, Asevelikatu 4, Iisalmi.
Aika: 12.4.2021-4.6.2021

 

Haku
Haku su 21.3. mennessä www.te-palvelut.fi
- Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Sari Tolonen, puh. 0295 043 635, sari.tolonen(at)te-toimisto.fi

 

Kysy lisää
Jarkko Ruotsalainen
040 177 8536
jarkko.ruotsalainen(at)ysao.fi

Katso TE-livelähetys, jossa koulutuspäällikkö Jarkko Ruotsalainen sekä RD Groupin Sami Hiltunen kertovat alan mahdollisuuksista.

 

 

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin.

Päivitetty: 17.3.2021 minttu.harju@ysao.fi