Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Etusivu / Suomeksi / Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (Suurtalouskokki)

Ruokapalvelujen ammatitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella työtehtävän ruoanvalmistuksen tehtävissä, toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä. Opit valmistamaan erilaisia ruokalajeja ja ateriakokonaisuuksia, käyttämään ammattimaisesti ja tehokkaasti ammattikeittiön koneita ja laitteita. Lisäksi kykenet toimimaan asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti. Tiedoillasi pystyty myös kehittämään osaamistasi.

Koulutukseen on jatkuva haku: www.ysao.fi/koulutus

vispipuuro_kattila.jpg

Ammattitutkinnossa erikoistut suurtalouden ruoanvalmistustehtäviin, jolloin osaat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kykenet toimimaan organisaation toiminta-ajatuksen mukaisesti, työskentelemään taloudellisesti ja laadukkaasti sekä palvelemaan asiakkaita asiakaslähtöisesti. Suurtalouskokin ammattitutkinto suoritetaan aidossa työtehtävissä työpaikalla, jolloin tutkinnon suorittajat pystyvät solmimaan jo tiiviitä työelämäsuhteita ja sitä kautta työllistymään.

Toteutus & kesto
- Opiskelu toteutetaan joustavasti päivä- ja monimuotokoulutuksena
- Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti näytöillä.

Pakolliset tutkinnon osat
- Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala

Valinnaiset tutkinnon osat
- Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen
- Kasvisruokien valmistaminen
- Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen
- Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä
- Ruoanvalmistus tilauspalvelussa

Lue lisää tutkinnon perusteista täältä

Hinta 450 € 

Kysy lisää
Eine Pihavaara
p. 0400 792 814
eine.pihavaara@ysao.fi


Päivitetty: 3.3.2020 minttu.harju@ysao.fi