RekryKoulutus Teknologia-alan uudet osaajat

Etusivu / Suomeksi / RekryKoulutus Teknologia-alan uudet osaajat

RekryKoulutus: Teknologia-alan uudet osaajat (nro 701005)

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa teknologia-alan koulutusta tai työkokemusta, sillä nyt haussa on alasta kiinnostuneita tulevia osaajia, joilla on asenne kohdallaan! Tämän lisäksi halu kehittää omaa osaamistaan ja ryhmässä toimimisen taidot katsotaan eduiksi. Tämän koulutuksen jälkeen voit toimia esimerkiksi koneistajana, kokoonpanijana tai hitsaajana.

Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet työllistyvät Ponsse Oyj:n ja RD Group Oy:n toimipisteille Vieremälle ja Kiuruvedelle.  

koneasentajaIMG_0364kevyt700px.jpg

 

Koulutuksesta järjestetään  infotilaisuus 14.9.2021 klo 14, jota voit seurata TE-livessä, www.te-live.fi

Koulutusaika 25.10.2021-22.4.2022
Hakuaika päättyy su 26.9.2021
Haku koulutukseen TE-palveluiden sivulta TÄSTÄ LINKISTÄ.
Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa www.te-palvelut.fi

 

Kuuntele alta Radio Sandelsin lähetys, jossa Teva Glad haastattelee teknologiaosaamisen koulutuspäällikkö Jarkko Ruotsalaista:

 

Koulutus alkaa käytännön läheisillä alan perusopinnoilla, joiden aikana opiskelija tutustuu alaan ja oppii tarvittavia perustietoja ja -taitoja. Perusjakson aikana opiskelijoiden mahdollinen aiempi osaaminen tunnustetaan ja tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jolloin suuntautumisopinnot alkavat henkilökohtaisia polkuja pitkin YSAO:lla ja yrityksissä työssäoppimalla.

Koulutuksen sisällöt räätälöidään opiskelijan osaamisen kehittämisen tarpeiden ja mukana olevien yritysten tarpeiden mukaisesti. 
Päivittäinen keskimääräinen opiskeluaika teoriaopiskelussa on seitsemän tuntia. Työssäoppimisessa noudatetaan työpaikan vuorojärjestelmän mukaisia työaikoja ja työtä tehdään mahdollisesti kahdessa vuorossa.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille teknologia-alalla toimiville tai alasta kiinnostuneille henkilöille. Suomen kielen kielitaitovaatimustaso on B1.1 henkilöillä, joiden äidinkieli ei ole suomi.

Koulutus järjestetään Ylä-Savon ammattiopiston kone- ja tuotantotekniikan oppimisympäristössä Iisalmessa ja Vieremällä ja työssäoppimispaikkoina toimivat Ponsse Oyj:n ja RD Group Oy:n tehtaat Vieremällä ja Kiuruvedellä.


Työssäoppiminen tapahtuu mukana olevien yritysten toimipisteillä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Työssäoppimisesta sovitaan yhdessä yritysten kanssa.

Lisätietoa koulutuksesta:

Ylä-Savon ammattiopisto
Jarkko Ruotsalainen
Koulutuspäällikkö 
040 1778 536
jarkko.ruotsalainen(at)ysao.fi

Lisätietoa työpaikoista:

Ponsse Oyj
Arto Oksman
040 356 2466
arto.oksman(at)ponsse.com
Vieremä

RD Group Oy
Jussi Martikainen
050 435 9557
jussi.martikainen(at)rdtc.fi
Vieremä ja Kiuruvesi


Koulutuksen yhdyshenkilö
Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto
Johanna Metelinen
0295 043 605
johanna.metelinen(at)te-toimisto.fi

 

Tietoa työvoimakoulutuksen aikaisista etuuksista löydät TE-palvelujen sivuilta, soittamalla valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kouluttaja/koulutuspaikka:
EduSavo Oy/Ylä-Savon ammattiopisto, Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi ja Teollisuustie 3, 74200 Vieremä.


EduSavo_logo_slogan_rgb200px.jpg

Päivitetty: 31.8.2021 sari.komulainen@ysao.fi