Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle

Etusivu / Suomeksi / Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle

Ravitsemisalan osaaminen ajan tasalle

Hanki tieto ja osaaminen, jotta voit palata takaisin ravitsemisalalle. Mikäli olet aiemmin suorittanut ravitsemis- tai keittiöalan koulutuksen, mutta ollut poissa käytännön työelämästä, voit täydentää tietosi ajan tasalle. Suunnitellaan sinulle sopiva sisältö ja tutkinnon osat opiskelua varten. 

Koulutukseen on jatkuva haku www.ysao.fi/koulutus

kuva.jpg

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Opiskelun aluksi opiskellaan oppilaitoksessa, jonka jälkeen oppimista jatketaan työpaikoilla.

Toteutus & kesto
- Kesto noin 5 kk
- Opiskelu toteutetaan joustavasti päivä- ja monimuotokoulutuksena
- Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti näytöillä.

Voit suorittaa tutkinnon osia, mm
- ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
- ruokapalvelujen ammattitutkinnosta tai
- erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnosta

Mahdollisia tutkinnon osia

- Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen
- Annosruokien valmistus
- Erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä
- Kahvilapalvelut
- Juomien myynti ja tarjoilu
- Katu- ja pikaruokapalvelut
- Lounasruokien valmistus
- Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
- Ravitsemispalveluissa toimiminen
- Suurkeittiön ruokatuotanto
- Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen
- Tilaus- ja juhlaruokien valmistus
- Tilaus- ja juhlatarjoilu

 

Hinta
Mikäli teet osatutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, niin opiskelijamaksu on 150 €.
- Koko ammatti- tai erikoisammmattitutkinnon opiskelumaksu on 250 €.
- Oppisopimuskoulutuksena maksuton

Muita mahdollisia kustannuksia
Alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat)

Kysy lisää
Eija Vesterinen
0400 792 814
eija.vesterinen(at)ysao.fi


Päivitetty: 22.4.2021 minttu.harju@ysao.fi