Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Etusivu / Suomeksi / Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Baarin asiakaspalvelun osaamisala (baarimestari)

Baarimestarina osaat esitellä, suositella ja myydä baarin alkoholittomia ja alkoholipitoisia juomatuotteita sekä kotimaisia ja kansainvälisiä juomasekoituksia. Opit käyttämään baarin koneita, laitteita ja perustyövälineitä sekä käsittelemään maksuvälineitä, toteuttamaan myyntitilityksiä ja toimia kannattavasti. Tehtäviin liittyvät inventoinnit, varastokirjanpidot ja varaston kierrot tulevat myös tutuksi.

Baarin asiakaspalvelun osaamisalan suorittaneena voit työskennellä hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutukseen on jatkuva haku: www.ysao.fi/koulutus

 

Toteutus & kesto
- Opiskelu toteutetaan joustavasti päivä- ja monimuotokoulutuksena
- Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti näytöillä.

Pakolliset tutkinnon osat
- Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen
- Baarityössä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat
-Cocktailbaarissa toimiminen
- Juhlapalvelussa toimiminen
- Henkilöstöravintolassa toimiminen
- Kahvilan asiantuntijana toimiminen
- Olutravintolassa toimiminen
- Ravintolan tuotteen kehittäminen
- Tilaustarjoilussa toiminen
- Viinibaarissa toimiminen

Lue lisää tutkinnon perusteista täältä

Hinta € 

Kysy lisää

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisala

Ravintolan asiakaspalvelijana osaat esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka- ja juomatuotteita sekä palvella asiakkaita oma-aloitteisesti, vastuuntuntoisesti ja toimia yrityksen liikeidean ja palvelukulttuurin mukaisesti. Pystyt kertomaan asiakkaille myytävien ruoka-annosten raaka-aineet ja valmistustavat. Lisäksi saat taidon palvella erikoisruokavaliota tarvitsevia asiakkaita, pystyt käsittelemään maksuvälineitä, tehdä myyntitilitykset ja toimia kannattavasti. 

Koulutuksen suoritettuasi voit työskennellä erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutukseen on jatkuva haku: www.ysao.fi/koulutus

 

Toteutus & kesto
- Opiskelu toteutetaan joustavasti päivä- ja monimuotokoulutuksena
- Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti näytöillä.

Pakolliset tutkinnon osat
- Ravintolan tarjoilutyössä toimiminen
- Ruokaravintolassa toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat
-Cocktailbaarissa toimiminen
- Juhlapalvelussa toimiminen
- Henkilöstöravintolassa toimiminen
- Kahvilan asiantuntijana toimiminen
- Olutravintolassa toimiminen
- Ravintolan tuotteen kehittäminen
- Tilaustarjoilussa toiminen
- Viinibaarissa toimiminen

Lue lisää tutkinnon perusteista täältä

Hinta € 

Kysy lisää



Päivitetty: 23.3.2020 minttu.harju@ysao.fi