Luonnontuotteiden ja villiyrttien poimijakoulutus

Etusivu / Suomeksi / Luonnontuotteiden ja villiyrttien poimijakoulutus

Luonnontuotteiden ja villiyrttien poimijakoulutus 

horsma_luonnontuoteala_IMG_0273.jpg

Lyhytkoulutus 8 iltaa/ 4 h/ilta 

1.)  Ti 12.2. klo 16-20 Villiyrttien keruu ja jokamiehen oikeudet sekä Myrkkykasvit, Toini Kumpulainen lk A028

2.)  Ma 18.2. klo 16-20 Villiyrttien tunnistus, teoria , Toini Kumpulainen lk A028

3.)  Ti 19.2. klo 16-20 Villiyrttien tunnistus, teoria , Toini Kumpulainen lk A028

4.)  Ma 25.2. klo 16-20 Villiyrttien käsittely& kertaus, Toini Kumpulainen   lk A028

5.)  Ma 15.4. klo 16-20 Villiyrttien terveysvaikutukset ja käyttö, Eine Pihavaara lk A028

6.)  Ma 6.5. klo 16-20 Villiyrttien terveysvaikutukset ja käyttö, Eine Pihavaara lk A028

7.)  Ma 13.5. klo 16-20 Villiyrttien tunnistus maasto, Toini Kumpulainen lk A028

8.)  Ti 14.5. klo 16-20 Villejä makuja luonnosta keittiö-ilta, käytäntö, Eine Pihavaara lk A028 ja opetuskeittiö

Hinta: 240 € tai 30 euroa/ilta

Ilmoittautumiset 8.2. mennessä: minna.kastarinen@ysao.fi

Koulutus toteutetaan Ylä-Savon ammattiopistolla,
Asevelikatu 4 Luokkatila A028

 

 

Innostu villiyrteistä!

Rikkaruohoista" on monenlaista iloa, sillä jotkut käyvät mausteeksi, osa on lääkekasveja ja toiset tuovat vaihtelua ruokapöytään. Villivihannekset ja -yrtit ovat myös aitoa lähiruokaa, joiden kasvuun ei ole tarvinnut käyttää ylimääräistä energiaa. Kuinka moni on käyttänyt ruuan valmistuksessa horsmaa, voikukkaa, poimulehteä, vuohenputkea, mesiangervoa tai siankärsämöä? Nokkosta useimmat meistä ovat syöneet tai ainakin tietävät mitä siitä voi tehdä. Meillä suomalaisilla on mahtavat luonnonvarat ja puhdas luonto josta tuotteita kerätä. Marjat ja sienet ovat oikeaa superfoodia käytettäväksi.
Päivitetty: 29.1.2019 sari.komulainen@ysao.fi