Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (jet)

Etusivu / Suomeksi / Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (jet)

johtamisen_eat_karuselliin.jpg

Haluatko paremmaksi johtajaksi?

Jatkuva haku, nopealla toiminnalla varmistat paikkasi!

Navigointiapua johtamisen turbulensseihin!

Asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiva, tarjoamme Sinulle kovan paketin asiaa ja työvälineitä henkilöstöjohtamiseen ajankohtaisista aiheista.

Henkilöstöjohtamiseen keskittyvän johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (Jet) sopii sekä pienille että isoille yrityksille ja organisaatioille.

Tule suorittamaan Ylä-Savon ammattiopiston järjestämä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuksella. Tarkempaa tietoa oppisopimuksesta www.ysao.fi/oppisopimus

Ilman oppisopimusta hinta 500 €. 

Huom! Ammatillisen näyttötutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea 395 € ammattitutkintostipendiä.

Koulutuksen teemoja
• Insights
• Miten johdan erilaisia ihmisiä?
• Mitkä ovat vahvuuteni johtajana?
• Miten voisin kehittyä johtajana?
• Miten vien uudet asiat käytäntöön?
• Miten johtamiseni vaikuttaa muihin?
• 360-arvio

” Monipuolinen ja innostava koulutus. Aikataulu on sopiva. Tutkinnon suorittaminen onnistuu hyvin työn ohella. Parasta on ollut oma kasvu ja kehittyminen johtajana.” Heli_Pironetti_s.12_1JS6408-s.jpg

” Tärkeintä on ollut oman itsensä tunteminen, oman johtamistavan tunnistaminen ja toisenlaisiin johtamistyyleihin tutustuminen. Kouluttajat osaavat työnsä!”

Johtamisen erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta osasta:
1. Johtajana toimiminen ja
2. Valinnainen osa
- Henkilöstön johtaminen
- Asiakkuuksien johtaminen
- Tuotannon johtaminen
- Verkostojen johtaminen

 Tutkintoon liittyen tarvittavat kirjalliset työt ovat:
- Oman johtajuuden kehittämissuunnitelma
- Toimintasuunnitelma
- Projektisuunnitelma
- Projektin loppuraportti

Kouluttajina Ylä-Savon ammattiopiston omat asiantuntijat, liike-elämän konsultit ja lakimies.

Katso esite: Johtamisen EAT.pdf

Kysy lisää!
Heli Pironetti
heli.pironetti@ysao.fi
p. 0400 792 798.

 johtamisen_erikoisammattitutkinto_web.jpg

Kuvassa v. 2017 opiskeva jet-ryhmä kouluttaja Heli Pironetin kanssa.

 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto eperusteet

hae_tasta_painike.jpg

  

Katso Johtamisen erikoisammattitutkinto-opiskelijoiden mielipiteitä koulutuksesta.

Myyntipäällikkö Miia Nissinen, Osuma Henkilöstöpalvelut

"Vuosi sitten Miia Nissinen alkoi miettiä, että elämään pitäisi löytää jostain uutta virtaa. Myös oman ammatillisen identiteetin kehittäminen tuntui ajankohtaiselta. Takana oli työvuosia useammalla eri työnantajalla ja viimeisimpänä 6 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta. Lue lisää Miian tarinasta alla olevan linkin kautta.

Tukipalvelupäällikkö Anne-Mari Lappalainen, Ylä-Savon SOTE

"Tykkäsin henkilöstöhallinnon osiosta erityisesti InSightsista saaduista hyödyistä. Nostaisin vielä erikseen kiinnostavina Jorma Räsäsen koulutukset omasta johtajuudesta ja johtamisfilosofioista." Katso lisää Anne-Marin mielipiteitä johtamisen erikoisammattitutkinnosta alla olevasta videosta.

Katso videolta Olvi Oyj:n tuotantokoordinaattori Pekka Karvosen mielipiteitä koulutuksesta. Pekka suorittaa johtamisen erikoisammattitutkintoa vuonna 2017-2018.

 

Katso videoilta johtamisen erikoisammattitutkinnnon suorittaneiden mietteitä ja kommentteja koulutuksesta!

 

Jani Pääkkönen, Canorama

” JET-ohjelmaan kuuluvat tehtävät ovat tukeneet hienosti omaa työtäni. Ne ovat auttaneet vahvistamaan kokonaiskuvaa omasta vastuualueesta ja johtamistoiminnasta. Koen, että tehtävät ovat sopivasti pakottaneet lähestymään tuttua asiaa eri kulmasta ja olen sitä kautta voinut laajentaa toimintaani.”

Katja Puustinen, Hymy.In

”Minulle JET oli suoranainen tutkimusmatka omaan johtajuuteeni. Selkeä kokonaisuus ja hyvät opettajat tekevät heittäytymisen turvalliseksi ja antoisaksi. Erityisesti Insights-koulutuspäivät avasivat minua näkemään ihmisten erilaisuutta ja sitä kautta erilaisuuden johtamista.”

Jaana Partanen, JP-Autohuolto

” Ohjelmaan kuuluva Insightsin Full Circle 360-asteen arvio nosti esiin sen, kuinka muut näkevät toimintani. Lähdin sitä kautta pohtimaan niitä kohtia toiminnassani, joita haluan vahvistaa ja toisaalta myös muuttaa. JET-ohjelman kesto, 1,5 vuotta, on sopiva ja koulutuspäiviä on sen verran, että niihin pystyy työn ohella osallistumaan. Vastuukouluttajan sai kiinni ja hän vastasi viesteihin heti. Jumeja ei opintojen aikana tullut. Koulutuspäivissä oli myös luentojen lisäksi aikaa keskusteluihin ja näistä oppi todella paljon.”

Minna Kokkonen, KPA Unicon

” Insights-koulutus päivät olivat todella hienot. Näiden kautta sain hyviä työkaluja ihmisten kanssa toimimiseen arjen eri tilanteissa. Insights avaa hyvin ihmisten erilaisuuden ja sisäänrakennetut toimintamallit.”
Päivitetty: 12.6.2019 sari.komulainen@ysao.fi