By Iisalmi -seminaaripäivän arvonta

Etusivu / Suomeksi / By Iisalmi -seminaaripäivän arvonta

By Iisalmi -seminaaripäivän arvonta

Osallistu YSAOn tuotepaketin arvontaan. Osallistumisaika on By Iisalmi -seminaaripäivä ke 11.11 klo 8.30-16. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi YSAOn tuotepaketti, joka sisältää torkkupeiton sekä ekologisen kangaskassin.

Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt. Arvontaan osallistuminen on päättynyt.

PIENI_kurkistus.jpg

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä
Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Asevelikatu 4, 74101 Iisalmi Y-tunnus 0214765-5
2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua By Iisalmi –seminaarin yhteydessä ke 11.11.2020 klo 8.30-16.
3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen edellyttää arvontalomakkeen täyttämistä osoitteessa www.ysao.fi/arvonta
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat By Iisalmi –seminaariin osallistuvat henkilöt. Osallistuminen ei sitouta mihinkään maksulliseen tuotteeseen tai palveluun. Arvontaan voi osallistua vain kerran.
4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen
Arvonta suoritetaan 30.11.2020 arvonnan järjestäjän toimesta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, jolloin myös sovitaan palkinnon toimittamisesta.
5. Palkinnot
Palkintona arvotaan YSAOn tuotepaketti, johon kuuluu torkkupeitto ja kangaskassi. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.
6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon mainittuun sisältöön ja määrään.
7. Arvonnan julkisuus
Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi nettisivuillaan sekä Facebook- ja Instagram- tileillä.
8. Henkilötietojen käsittely arvontaa varten
Arvontaan osallistuessasi henkilötietojasi käsitellään YSAOn järjestämän arvonnan toteuttamiseksi. Ilman henkilötietoja YSAO ei voi palkinnon osalta ottaa sinuun yhteyttä eikä toimittaa mahdollista palkintoa.
Ilmoittautumalla arvontaan suostut siihen, että YSAO käsittelee antamiasi henkilötietoja arvontaan liittyvien toimenpiteiden toteuttamiseksi.
YSAO käsittelee henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella ja vain niihin tarkoituksiin, jotka ilmenevät kilpailun säännöistä. Voit halutessasi myöhemmin peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä YSAOlle.
Arvontaan ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja ei käytetä YSAOssa muihin tarkoituksiin. YSAO ei arvontaan liittyen hanki sinua koskevia tietoja muilta eikä myöskään luovuta tietojasi muille. Arvontalomakkeella antamiasi henkilötietoja käsitellään vain YSAOlla.
9. Henkilötietojen käsittely uutiskirjettä varten
Mikäli arvonnan yhteydessä sallit tietojesi käytön YSAOn asiakas- ja uutiskirjeitä varten, yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyen sallit tietojesi tallentamisen YSAOn asiakkuuudenhallinta- ja markkinointijärjestelmiin sekä niiden käyttämisen sähköisiin ja perinteisiin markkinointitarkoituksiin. Asiakas- ja uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa koska vain haluat. 
Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu YSAOn rekistereihin. Voit pyytää epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojen oikaisemista. Voit myös täydentää puutteellisia henkilötietojasi, jos sillä on henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta merkitystä.
Voit pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan YSAOn rekistereistä. Lisäksi voit pyytää YSAOta rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos ne ovat mielestäsi virheellisiä tai niitä käsitellään lainvastaisesti. Lisätietoja henkilötiedoista ja niiden käsittelyperiaatteista on saatavissa internetsivuiltamme www.ysao.fi
10. Yleistä säännöistä
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistumalla tähän arvontaa ja hyväksymällä ehdot osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Päivitetty: 11.11.2020 minttu.harju@ysao.fi