Ylä-Savon seudullinen kehittäminen

Etusivu / Suomeksi / Info / Ylä-Savon seudullinen kehittäminen

YLÄ-SAVON KUNTIEN (IISALMI, KIURUVESI, LAPINLAHTI, SONKAJÄRVI, VIEREMÄ) MYÖNTÄMÄN SEUTURAHAN HAKEMINEN

Ylä-Savon kuntien (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä) ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän välisen sopimuksen myötä seuturahan (kuntarahan) myöntäminen on siirtynyt Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoitavaksi. Seuturahan tavoitteena on tukea seudun elinkeinoelämän vahvistamista ja kasvua, yritystoiminnan aktivointia kärkitoimialoilla sekä aluekehityksen ja seudullisen yhteistyön vahvistamista.

Käytännössä seuturahahakemukset käsittelee seutusopimuksen johtokunta, jossa jäseninä ovat kuntien edustajien lisäksi yritysedustajat. Johtokunta käsittelee saapuneet hakemukset 2-4 kertaa vuodessa kokouksissaan.

Seuturahan hakeminen tapahtuu seuturahahakemuslomakkeella, johon liitetään myös päärahoittajalle lähetetty rahoitushakemus sekä projektisuunnitelma. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti alla olevan aikataulun mukaisesti ennakkoon tutustuttavaksi ja arvioitavaksi. Hakemukset lähetetään sähköpostitse niina.puumalainen@ysao.fi.

Haku- ja kokousaikataulut:

Seuturahahakemuksen jättöpöivä Kokouspäivä
21.2.2019  28.2.2019
   
   

Ylä-Savon seuturahan maksatushakemus:

Myönnettyä seuturahaa haetaan maksuun alla olevalla lomakkeella. Maksatushakemuksessa kuvataan lyhyesti Ylä-Savossa toteutetut ja tulevat toimenpiteet. Päärahoittajalle jätetty maksatushakemus lähetetään liitteenä. Päärahoittajalta saatu maksatuspäätös voidaan toimittaa myöhemmin, paitsi viimeisen seuturahan maksatuksen yhteydessä maksatuspäätös on oltava liitteenä. Seuturahaa ei laskuteta.

Ylä-Savon seutusopimuksen johtokunta: Esityslistat ja pöytäkirjat

Linkki sähköiseen kokoushallinta ohjelmaan:  https://sp.kokous.fi/sites/ylasavokky

Päätöksistä tiedotetaan hakijan yhteyshenkilöä, ja rahoituspäätöksen saaneet hankkeet julkaistaan www-sivuilla.

Niina Puumalainen
Kehitysjohtaja Ylä-Savon_koulutuskuntayhtymä_Seuturaha_logo_vaaka.gif
puh 0400 793 026
niina.puumalainen@ysao.fi

Päivitetty: 30.10.2018 pia.jalkanen@ysao.fi