Työtä tarjolla

building-joy-planning-plans_karuselli.jpg

Hei Sinä ammattiin valmistuva nuori tai aikuinen!

Ylä-Savossa ja koko Pohjois-Savossa on tarjolla lukuisia vakituisia tai määräaikaisia työpaikkoja!

 

Kysy rohkeasti asiasta ryhmänohjaajaltasi, opettajilta, opinto-ohjaajilta, sukulaisilta, tuttavilta… Aktiivisuus kannattaa!

Olisiko työssäoppimispaikkasi tuleva työpaikkasi? Keskustele työpaikkaohjaajasi kanssa.

Google haku: Työpaikat tuo Sinulle lukuisia vaihtoehtoja, mistä etsiä alasi työpaikkoja.  

 

Ota yhteys ja saat lisätietoa työpaikoista ja palkkatuesta:

Laura Ahonen puh. 040 641 6669 tai Riitta Turpeinen puh. 040 1778 589 (Ylä-Savon Ohjaamo/Iisalmi)

Sari Tuunela puh. 040 729 4118 (YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä –hanke)

 

Tietoa työpaikan hakijoille:

Teknologia-alan kesä- ja harjoittelupaikkoja

Linkkejä  työpaikkasivustoille

TE-palvelut/nuoret  TE-palvelujen nuorten sivut

Oma asiointipalvelu Sähköinen asiointipalvelu

Pohjois-Savon TE-toimiston tapahtumat, yhteystiedot ja ajankohtaiset asiat verkossa www.te-palvelut.fi/pohjois-savo , Facebookissa , Twitterissä tai  MessiLivessä


Kesätöitä Rauhanlahdessa Kuopiossa

Hakuohjeet

  • Lähetä vapaamuotoinen hakemus 11.3.2018 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi . Mainitse hakemuksessa, mille osastolle haet tai jos osastoja on useampi, merkitse ne numerojärjestyksessä kiinnostuksesi mukaan. Älä lähetä useita hakemuksia.
  • Voit katsoa MessiLive-tallenteen  https://www.youtube.com/channel/UCsw41uzTtU47VIc6CJD8w8Q/featured?disable_polymer=1 . Työnantaja kertoo lähetyksessä vinkit, mitä hakemuksissa on hyvä tuoda esiin.
  • Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 19.3.2018 mennessä.

Huom. Ei puhelin- tai sähköpostitiedusteluja.

Työpaikat:

Leirintäaluetyöntekijä / vastaanotto (4 työpaikkaa)

Vastaanoton työtehtäviin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjoitus, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Työtehtäviin voi kuulua tehtäviä myös siivouksessa ja ravintolassa.

Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Alan koulutus ja työkokemus, Sportum -varausjärjestelmän hallitseminen, hygienia- ja anniskelupassit sekä ensiaputaidot katsotaan eduksi.

Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-3kk. Työ on 3-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / siivous (6 työpaikkaa)

Siivouksen työtehtäviin kuuluu alueen eritasoisten mökkien ja yleisten huoltorakennusten siivous.

Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä, kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti) sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus ja ajokortti katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Tehtäviin sisältyvien asiakaspalvelutilanteiden vuoksi, toivomme sinulta riittävää suomen kielen suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa.

Työ alkaa huhti-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-6kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin. Mahdollisuus työtunteihin myös talvella.

Leirintäaluetyöntekijä / kiinteistöhuolto- ja vihertyöt (4 työpaikkaa)

Huollon työtehtäviin kuuluu alueen kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, vihertyöt sekä huoltopäivystys.

Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus ja koulutus rakennusalan-, LVI-, sähkö- ja vihertöistä katsotaan eduksi. Ajokortti on pakollinen. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-4kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Ravintolatyöntekijä / Kesäravintola  (5 työpaikkaa)

Kesäravintolaan haetaan ravintolatyöntekijöitä. Työn kuvaan kuuluu kassatarjoilua ja ruoan valmistusta. Ruoan valmistukseen perehdytetään ennen työn alkua, eikä tehtävät vaadi kokin pätevyyttä, mutta se katsotaan eduksi.

Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Työntekijöiltä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi.

Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-4 kk. Työ on 2-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / kesäkauppa ja välinevuokraamo (2 työpaikka)

Kesäkaupan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö, kaupan siisteydestä ja valikoimasta huolehtiminen sekä välinevuokraus ja niiden käyttöopastus.

Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus asiakaspalvelusta, myyntityöstä, kassatyöskentelystä, välinevuokrauksesta ja ohjelmapalveluista katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-3kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Päivitetty: 2.2.2018