Perille reittipalvelu

Löydä paras reitti ja kyyti yhdellä haulla. Perille-palvelu on Mobility Services Oy:n tarjoama palvelu.
Vertaa kaikkia kulkuvälineitä, reittejä ja hintoja yhdellä haulla, sekä osta matkalippuja helposti

 

Perille pilotoi joustavaa liikkumista Pohjois-Savon alueella


Löydä paras reitti ja kyyti ovelta ovelle Pohjois-Savon seudulla!

Perille on helppokäyttöinen palvelu, jossa voi verrata julkisen liikenteen kulkuvälineitä, reittejä, hintoja ja ostaa matkalippuja. Nyt löydät palvelusta kyytivaihtoehdot ovelta ovelle myös Pohjois-Savon maakunnassa! Perille-palvelu on Pohjois-Savon alueella pilotointivaiheessa, jonka aikana keräämme käyttäjien palautetta palvelun kehittämiseksi. Voit ladata myös maksuttoman Perille-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.


Perille on Suomen kattavin matkustamisen hakupalvelu, jonka avulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Vuonna 2016 lanseerattu palvelu kokoaa tällä hetkellä koko Suomen kaukoliikenteen ja pääkaupunkiseudun, Kotka-Haminan, Jyväskylän seudun sekä Tallinnan lähiliikenteen yhteen paikkaan, josta matkustaja löytää vaivattomasti sopivimman reitin ja kulkuvälineen.


Kevään 2018 aikana Perille pilotoi Pohjois-Savon maakunnan alueelle räätälöityä palvelua, jonka tavoitteena on helpottaa seudulla opiskelevien ja työskentelevien liikkumista julkisella liikenteellä. Pilotin aikana Pohjois-Savon seudulla liikkuva matkustaja voi etsiä Perille-palvelussa julkisen liikenteen yhteyksiä osoitteesta toiseen, sekä vertailla hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia.


Ovelta ovelle matkustusvaihtoehdot listaava palvelu tuo merkittävää etua sekä julkisilla matkustaville opiskelijoille ja

työntekijöille, että heitä alueella työllistäville yrityksille. Pilotin aikana saatuja kokemuksia ja kehitysideoita hyödynnetään

Pohjois-Savon maakunnan julkisen liikenteen sekä Perille-palvelun kehittämisessä. Pilotoinnin jälkeen Pohjois-Savon maakunnan matkustusvaihtoehdot säilyvät Perille-palvelussa jatkossakin.../../../../Desktop/Screen%20Shot%202018-03-28%20at%2019.04.12.pNäin helposti löydät parhaan kyydin perille!


Perille-palvelua voi käyttää osoitteessa www.perille.fi tai maksuttomalla Perille-sovellukselle.


1. Rekisteröidy Perille-palveluun ja luo Oma Profiili.

2. Hae sopivia matkayhteyksiä syöttämällä palveluun haluamasi hakuehdot.

 

3. Vertaile vaihtoehtoja ja rajaa niitä halutessasi käyttämällä suodattimia. Pääset tarkastelemaan tarkempia yksityiskohtia ja reittiä klikkaamalla matkaa.

4. Kun sopiva kyyti löytyy, tallenna se Omiin Matkoihin tai klikkaa suoraan lipunostoon. Hyvää matkaa!


Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Tarkista usein kysytyt kysymykset.


Palautetta tai kehitysideoita?

Onko sinulla palautetta tai idea, jolla Perille olisi vielä parempi? Voit lähettää Perille-tiimille palautetta netissä osoitteessa perille.fi/feedback, sovelluksen palautekanavalla tai sähköpostitse: asiakastuki@perille.fi. Kiitos arvokkaasta palautteestasi.


Hyvää matkaa!


Päivitetty: 18.5.2018 sari.komulainen@ysao.fi