Markkinointi

Etusivu / Suomeksi / Info / Markkinointi

UUSI ILME - UUSI YSAO

Antaa taidon näkyä.

Ylä-Savon ammattiopistolle on nyt suunniteltu uusi ilme, johon sisältyi kokonaan uusi graafinen ilme, logo, slogan, yritysgrafiikka ja muu visuaalisuus. Suunnittelutyön on tehnyt luova markkinoinnin palvelutoimisto Avidly, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Visuaalisen ilmeen suunnitteli Art Director Esa Hämäläinen Avidlystä yhteistyössä YSAOn brändityöryhmän kanssa, johon kuuluivat kuntayhtymän johtaja Kari Puumalainen, koulutusjohtaja Kirsi Pulkkinen, asiakkuuspäällikkö Hannu Juntunen, johdon assistentti Kirsi Hukkanen ja markkinointikoordinaattori Sari Toffer. Samalla toteutettiin uusi brändivideo, jonka kuvauksesta ja tuottamisesta vastasi valo- ja videokuvaaja Kari Merikanto Avidlystä.

"Logo kuvaa opiskelupolkua ja sen eri mahdollisuuksia muotokieleltään. Värimaailma kuvaa vettä, joka virtaa eteen päin uomaa pitkin, samalla kuin se on taivas, joka antaa kuvan: vain taivas on rajana. Tällä puhutaan uskosta, toivosta ja kehittymisestä. Kaikki nämä nivoutuu rautaiseen ammattitaitoon, jota näkyy koulussa, hengessä ja oppilaissa. Oppipolku on rikastuttava kokemus niin oppilaille kuin opettajille, mikä tuo voimaa ympärilleen ja yhteisölle. Muotokieli on freesi ja pirteä, jolla kuvataan energisyyttä ja värikkyyttä, mitä kaikessa on. Ammattiopisto on oma yhteisö, jossa kasvetaan, kehitytään ja luodaan uutta." - Art Director Esa Hämäläinen, Avidly

Visuaalisen ilmeen tavoitteena oli saada uniikki, erilaiseksi tekevä ja erottuva ilme, jota voidaan käyttää monissa eri ympäristöissä ja toteutuksissa. YSAOn uusi ilme on ankkuroitu sen identiteettiin, strategioihin ja visioihin.

"YSAO:n brändityöprosessi on ollut mielenkiintoinen matka yhdessä asiakkaan kanssa kohti kirkkaampaa ilmettä ja terävöitetyimpiä viestejä. Uskomme, että uusi viestinnällinen ja visuaalinen identiteetti nykyaikaistaa YSAO:n brändimielikuvaa ja yhtenäistää markkinoinnin toimenpiteitä," toteaa Avidlyn asiakasvastaava Kaija-Leena Orasmaa.

Uudistuksessa otettiin käyttöön nimi YSAO. Nimelle on suunniteltu yritystunnus, jota käytetään yksin, tai yhdessä tekstin "Ylä-Savon ammattiopisto" kanssa silloin, jos ei tiedetä mikä YSAO on. Slogan "Antaa taidon näkyä" viittaa ammattitaitoon sekä siihen, miten se näkyy tekemisessä. Ammattitaito osoitetaan myös näytöin. YSAOn lähes kaikki toimipisteet sijaitsevat niemissä, joten uudistuksissa otetaan käyttöön toimipisteiden niminä YSAO Peltoniemi, YSAO Hingunniemi, YSAO Tähtiniemi. YSAOn päätoimipaikka sijaitsee Sankariniemellä, josta käytetään nimitystä Sankariniemen yhteiskampus.YSAO_multicolor_rgb_300px.png

 

 

YSAO-IS-SS 254x180 Lanseeraus.jpg

 

YSAOn tarina

 

The Story of The YSAO

 

 

Kaikkiin koulutuksiin on jatkuva haku www.ysao.fi/koulutus

Lisätietoja ja uuden graafisen ilmeen käyttöön liittyvissä asioissa ota yhteyttä

Sari Toffer
markkinointikoordinaattori
puh. 0400 793 122
sari.toffer@ysao.fi

Päivitetty: 27.7.2020 minttu.harju@ysao.fi