Savolaisuus on makuasia

Etusivu / Suomeksi / Info / Kehittämispalvelut / Projektien esittelyt / Savolaisuus on makuasia

Projektin nimi

Savolaisuus on makuasia

Kesto

1.10.2019.-31.12.2020

Budjetti

YSAO 41 664 €

Rahoittaja

Pohjois-Savon ELY-keskus, EU:n maaseuturahasto

Hankepäällikkö

Leena Toivanen, 0400 792 830, leena.toivanen@ysao.fi

 

 ravinnelanta.jpg

 

Hankkeen tavoite

 - lisätä yläsavolaisen lähiruoan tunnettavuutta ja arvostusta ja saada eri ikäiset yläsavolaiset asukkaat kiinnostumaan paikallisista raaka-aineista työpajojen , tapahtumien sekä pop-up tiedotustilaisuuksien kautta
- kytkeä ERG-teema (=European Region of Gastronomy) oppilaitoksessa soveltuviin opintoihin ja pilotoida kouluruokailuun liittyvä toimintamalli
 

Kohderyhmä

Ylä-Savon ammattiopiston opiskelijat sekä henkilökunta, Ylä-Savossa asuvat lapset, nuoret, ikääntyneet ja maahanmuuttajat.

 

Valtakunnallista hanketta koordinoi: Savonia ammattikorkeakoulu Oy


Päivitetty: 31.1.2020 pia.jalkanen@ysao.fi