Tehokkuutta rakennusalan verkostoista

Etusivu / Suomeksi / Info / Kehittämispalvelut / Projektien esittelyt / Tehokkuutta rakennusalan verkostoista

Tehokkuutta rakennusalan verkostoista

Kesto

1.1.2016–31.12.2016

Budjetti

89 944 €

Rahoittaja

Etelä-Savon ELY -keskus

Hankepäällikkö

Leena Toivanen, 0400 792 830, leena.toivanen@ysao.fi

     VipuvoimaaEU_2014_2020_.jpg             EU_ESR_FI_vertical_20mm_.jpg

Tavoite

Projektin tavoitteena on koota yhteen Pohjois-Savon rakennus-, puu-, ja vesihuoltoaloilla toimivia yrityksiä, asiantuntijoita sekä koulutuksentarjoajia, jotka voivat yhdessä toimien tarjota laajempia kokonaisratkaisuja kansainvälisille markkinoille. Mukaan pyritään saamaan erityisesti pk-yrityksiä, joilla ei vielä yksin ole rohkeutta/resursseja etabloitua yksin kansainvälisille markkinoille.

Projektin pitkäaikaisena tavoitteena on vahvistaa kasvuhakuisten, kansainvälistyvien ja kansainvälisille markkinoille tähtäävien yritysten tuote- ja palveluliiketoiminnan osaamista, parantaa yritysten tuottavuutta, edesauttaa uuden liiketoiminnan syntymistä kv-markkinoille ja parantaa kansainvälistymis-valmiuksia sekä tukea Pohjois-Savon yritysten ja oppilaitosten tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

Hankkeessa on mukana tällä hetkellä 12 yritystä : Sepa Oy, Ikkuna- ja ovipari Oy, Vodaflo Oy, Finnish Orient Expert, Pientalopalvelu J. Kinnunen Oy, Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy, Turos Team Oy, Insinööritoimisto Savolainen Oy, PRT -sähkö Oy, Gebwell Oy, Omatalo Oy, sekä Koneurakointi Aimo Tikkanen Oy.


Kohderyhmät

Pohjois-Savon rakennus-, vesi-, puu-, ja konealan yritykset. Välillisinä kohderyhminä ovat ammattiosaajat ja alojen opiskelijat, sekä ammatilliset oppilaitokset, elinkeinojen kehittämisorganisaatiot ja asiantuntijaorganisaatiot.

Päivitetty: 30.12.2016 tuija.kokkonen@ysao.fi