Digilaukalla hevosalan osaajaksi

Etusivu / Suomeksi / Info / Kehittämispalvelut / Projektien esittelyt / Digilaukalla hevosalan osaajaksi

Digilaukalla hevosalan osaajaksi

Kesto

15.10.2016 - 31.12.2017

Budjetti

30 800 €

Rahoittaja

OPH

Hankepäällikkö

Hankepäällikkö Riina Huttunen, 0400 793 129, riina.huttunen@ysao.fi

   OPH uusi logo (ID 19853).jpg      

Tavoite:

Hankkeessa edistetään aikuisten ja nuorten ammatillisen koulutuksen raja-aitojen purkamista sekä osaamisperusteista koulutuksen kehittämistä erityisesti digitalisaatiota hyödyntäen.

Hankkeessa on tavoitteena työskennellä yhdessä hevosalan oppilaitokset, työelämän edustajat sekä opiskelijat. Tuloksena win-win tilanne eli hyödynnetään jo olemassa olevaa osaamista ja levitetään sitä verkostossa, haetaan ja pilotoidaan täysin uusia tapoja kouluttaa hevosalan osaajia työelämään. Hankkeessa tuetaan yhteisöllistä tapaa toimia ja opiskella sekä vahvistetaan alan yhteistä toimintakulttuuria hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia oppimisen, ohjaamisen sekä osaamisen kehittymisen tukena.

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmänä ovat hevosalan opiskelijat, opettajat, ohjaushenkilöstö, alan yrittäjät, työpaikkaohjaajat ja muut alan sidosryhmät.

 

Hankkeen koordinaattorina toimii Ylä-Savon ammattiopisto ja yhteistyökumppaneina Harjun oppimiskeskus Oy, Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymä, Koulutuskeskus Salpaus-kuntayhtymä ja Ypäjän Hevosopisto Oy.

 

Päivitetty: 19.1.2018 pia.jalkanen@ysao.fi