Ulkomaalaiselle opiskelijalle

Etusivu / Suomeksi / Info / Kansainvälinen toiminta / Ulkomaalaiselle opiskelijalle

Onnea Marzia!

Loistavan opiskelumenestyksen kunniaksi valtakunnallinen AMKE yhdistys myönsi syksyllä 2017 entiselle opiskelijallemme Marzia Ahmadille stipendin.
Marzia aloitti huhtikuussa 2013 opinnot Ylä-Savon ammattiopiston kotoutumiskoulutuksessa. Hän oli opiskelijaryhmässä iloinen, motivoitunut, lahjakas ja pidetty opiskelija. Jo keväällä 2014 hän läpäisi YKI-testin, oltuaan vain vähän yli vuoden Suomessa. 

Syksyllä 2014 Marzia hakeutui ennakkoluulottomasti opiskelemaan miesvaltaiselle sähkö- ja au-tomaatioalalle. Tunnollisena ja ahkerana opiskelijana hän suoritti ammatillisen perustutkinnon normaalissa ajassa ja valmistui 2017 keväällä. Valmistuttuaan hän pääsi töihin oman alan työteh-täviin E Avenue Oy:lle.

EAvenuen henkilöstöpäällikkö Tanja Kojola kuvailee Marziaa näin: Rohkea, eteenpäin pyrkivä nuori, joka on rakentanut ja ylittänyt monta siltaa maahanmuuttajana Suomes-sa ja naisena miesvaltaisella alalla. Hänellä on monia työnantajan arvostamia ominaisuuksia kuten täsmällisyys, tavoitteellisuus ja halu kehittyä.

Päivitetty: 8.6.2020 minttu.harju@ysao.fi