Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

Nuori tai aikuinen, löydä oma koulutuksesi alla olevista sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutuksista.

Tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta koulutusta hiusalan perustutkintoon, parturi-kampaajan sekä kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon tähtäävissä koulutuksissa. Työssäoppiminen tapahtuu alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään.

Ammatilliset perustutkinnot 

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Katso myös hiusalan perustutkinnon parturi-kampaajan -esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti.

HAKU PERUSTUTKINTOIHIN

Hiusalan perustutkinto

HAKU AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINTOIHIN

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja. Ammattitutkintokoulutuksiamme on esitelty koulutusten omilla sivuilla. Tutustu esim. kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto esittelysivuun tai katso lisäinfoa ja hae alla olevan linkin kautta suoraan tutkintoon.

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto


lasten_ja_nuorten_erityisohjaaja.jpg

Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia.

 

Päivitetty: 27.9.2019 sari.komulainen@ysao.fi