Sähkö- ja automaatiotekniikka

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Sähköasentaja, automaatioasentaja, IT-tukihenkilö

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Sähköalalla työpaikkoja syntyy uusien sähköjärjestelmien ja -laitteiden myötä, jotka automaatioineen työllistävät osaajia. Sähköasentajaa työllistävät muun muassa sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet, elektroniikka- ja sähköteollisuus, energiateollisuus sekä muut teollisuuden alat. Sähköasentajat voivat myös toimia yrittäjinä.

YSAO tekee tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa, joten opiskelijoiden työssäoppiminen tapahtuu alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa. Sähköalan oppimisympäristönä Iisalmessa toimii yrityksen tiloissa E Avenuella.sähköasentajatIMG_0152kevyt.jpg

AMMATILLISET PERUSTUTKINNOT

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella kaikki, niin nuoret kuin aikuisetkin. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen.  

Tutkintojen esittely
Sähköasentaja
IT-tukihenkilö

Haku 
• Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) voivat hakeutua helmi-maaliskuussa yhteishaussa
• Kaikkiin tutkintoihin on jatkuva haku

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

E Avenue Oy ja YSAO toteuttaa sähköalan oppimisympäristöyhteistyötä, joka toteutuu integroituna sähkö- ja automaatiotekniikan oppimisympäristönä yrityksen sisällä.

AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja.

 Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinto

 

LYHYTKOULUTUKSET

Täydennys- ja lyhytkoulutuksilla syvennät jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Katso kaikki pian alkavat koulutukset TÄÄLTÄ.


OPPISOPIMUS

Kaikki tutkinnot on mahdollista suorittaa oppisopimuksena.

sahkoasentaja_eavenue.jpg
 
Päivitetty: 8.6.2020 minttu.harju@ysao.fi