Sähkö- ja automaatiotekniikka

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Sähköasentaja, automaatioasentaja, ict-asentaja

Nuori tai aikuinen, löydä oma koulutuksesi alla sähkö- ja automaatioalan koulutuksista. 

sahkoasentaja_eavenue.jpg

Tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta koulutusta sähkö- ja automaatioalan tutkintoihin tähtäävissä koulutuksissa. Työssäoppiminen tapahtuu alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään. Käytössämme on mm. sähköalan oppimisympäristö Iisalmessa yrityksen tiloissa EAvenuella. 

Ammatilliset perustutkinnot 

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Katso myös sähköalan perustutkinnon sähköasentajan ja tieto-ja tietoliikennetekniikan ICT-asentajan -esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti.

HAKU PERUSTUTKINTOIHIN

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

sähkö_ja_automaatioala_ysao.jpg

HAKU AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINTOIHIN

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja.

Automaatioasentajan ammattitutkinto
Sähköasentajan ammattitutkinto

Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia.

 


sahkoasentaja_eavenue.jpg
 
Päivitetty: 7.2.2020 minttu.harju@ysao.fi