Ravitsemisala

Ravitsemisala

Lähimatkailun ja lähiruuan merkitys on kasvattaa tasaisesti suosiotaan, ja julkisella puolella on kysyntää työvoimasta. Koulutamme alan ammattilaisia vastaamaan ajan tarpeita. Digitaalisena oppimisympäristönä hyödynnämme eKokki-oppimisympäristöä ja 3D-tulostimella opiskelijat pääsevät tulostamaan uniikkeja herkkuja suklaasta ja muista raaka-aineista.

Opetuskeittiöiden lisäksi meillä toimii Opetusravintola Oppimestari sekä kahvila-myymälä Eväsmestari, jotka tarjoavat erinomaisen oppimisympäristön oppilaitoksen omissa tiloissa. Työpaikalla järjestettävä koulutus tapahtuu myös alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään.

Tutustu koulutustarjontaamme, haku ja lisätietoja www.ysao.fi/koulutushoreca_pt_web.jpg

PERUSTUTKINNOT


AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä tutkintoja.  

 

LYHYTKOULUTUKSET

Täydennys- ja lyhytkoulutuksilla syvennät jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Katso kaikki pian alkavat koulutukset TÄÄLTÄ.

OPPISOPIMUS

Kaikki tutkinnot on mahdollista suorittaa oppisopimuksena.

Visuaaliset opetussuunnitelmat

Ravitsemisala visuaalinen opetussuunnitelma: Katso lisää 

Työttömille ja työttömyysuhan alaisille hakijoille

Ruokapalvelualan moniosaajaksi (nro 677928) Lue lisää.

Tutkinnot, lisätiedot ja haku www.te-palvelut.fi

ALAN SIVUSTOJA

Kokkikilta Iisalmi -sivusto 



Päivitetty: 29.5.2020 minttu.harju@ysao.fi