Maarakennus, talonrakennusala, artesaaniala

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Maarakennus, talonrakennusala, artesaaniala

Nuori tai aikuinen, löydä oma koulutuksesi alla olevista maarakennuksen ja talonrakennuksen koulutuksista.

Tarjoamme laadukasta maa- ja talonrakentamisen alan koulutusta monipuolisiin työtehtäviin erilaisissa oppimisympäristöissä niin Iisalmessa, Siilinjärvellä, Liperissä kuin alan yrityksissäkin. Teemme tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa. Ajanmukaiset opetustilat ja -kalusto mahdollistavat alan kehityksen mukana pysymisen. Tarjoamme alan lyhytkoulutuksia niin yksityisille kuin yrityksillekin, esim. tulityö- ja työturvakoulutukset sekä muoviputkenhitsauskoulutus. Katso myös ajankohtainen kuljettajien ammattipätevyysjatkokoulutustarjontamme. Kts. linkit alhaalta.

REKRY- JA TYÖVOIMAKOULUTUKSET

Katso tällä hetkellä haettavissa olevat rekry- ja työvoimakoulutukset www.te-palvelut.fi

AMMATILLISET PERUSTUTKINNOT

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Katso myös rakennusalan perustutkinnon maarakennuskoneenkuljettajan ja talonrakentajan, talotekniikan perustutkinnon putkiasentajan sekä sisustus- ja restaurointialan artesaanien esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti. 

AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja.

Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia ja kuljettajien ammattipätevyysjatkokoulutusta.

Päivitetty: 16.9.2020 minttu.harju@ysao.fi