Kone-, metalli- ja tuotantotekniikka

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Kone-, metalli- ja tuotantotekniikka

Nuori tai aikuinen, löydä oma koulutuksesi alla olevista kone-, metalli- ja tuotantotekniikan koulutuksista.

 

Yhteistyössä Te-palvelujen kanssa järjestettyjä koulutuksia

Kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutus (nro 677678)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tehdään yhdessä osaajia - RDTC-rekry  (nro 679687)

Vieremällä ja Kiuruvedellä toimivat yritykset Debomix Oy, Ratesteel Oy, sekä RD Technology Center Oy palkkaavat uusia työntekijöitä metallialan työtehtäviin. Tällä hetkellä yrityksillä on yhteensä 110 työntekijää toimipisteissään. 

Tarjolla on koneistajan-, koneenasentajan-, osa kokoonpanijan-, pintakäsittelijän-, varastotyöntekijän-, hitsaajan, hitsausrobottikoordinaattorin, suunnittelijan sekä tarjouslaskijan työtehtäviä.
Sinulla ei tarvitse olla metallialan koulutusta tai kokemusta, vaan kiinnostusta toimia teknologia-alan työtehtävissä ja intoa uuden oppimiseen. Lisäksi sinulla on oltava valmiutta oman ammattitaidon pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvät työyhteisötaidot.

Tavoite on, että hyväksytysti koulutuksen suorittaneet työllistyvät koulutuksen jälkeen yritysverkostoon teknologia-alan työtehtäviin Ratesteel Oy:lle, Debomix Oy:lle, RD Technology Center Oy:lle Vieremän tai Kiuruveden tehtaalle. Klikkaa yllä olevasta linkistä lisätietoa!
Lisätietoa myös esitteestä!

 

metallityovainio_rekrymainoskuva.jpg

 
Metallityö Vainio yhtiöt kasvaa voimakkaasti ja etsii nyt RekryKoulutuksen kautta uusia osaajia teknologia-alan tehtäviin. Tarjoamme nyt mahdollisuuden kouluttautua useisiin eri tuotannon työtehtäviin: hitsaajiksi, kokoonpanijoiksi, koneistamotyöntekijöiksi sekä pintakäsittelijöiksi.

Koulutuspaikat: Ylä-Savon ammattiopisto, Metallityö Vainio Oy ja YSAKO Oy, Iisalmi.
Hakijalta odotetaan kiinnostusta toimia teknologia-alan työtehtävissä ja intoa uuden oppimiseen; metallialan koulutusta tai kokemusta ei edellytetä. Lisäksi hakijalla on oltava valmiutta oman ammattitaidon pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvät työyhteisötaidot.
Koulutuksen sisältö rakentuu opiskelijan aiemman osaamisen päälle ja opiskelu etenee oman suunnitelman mukaisesti teoriaopinnoissa, sekä työssäoppimisessa. Kaikille opiskelijoille kuuluu yhteinen työturvallisuus-, tulityöturvallisuus-, nostotyöturvallisuuskoulutus ja ensiapukoulutus. Koulutus ei perustu suoranaisesti tutkintojenperusteisiin, vaan tavoitteena on saada riittävä ammattitaito työtehtävän laadukkaaseen suorittamiseen.
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Simo Hänninen, simo.hanninen@ysao.fi, puh. 0400 792 844.

 

metalli_Jarkko_1JS6528-s.jpg

Ammatilliset perustutkinnot 

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Katso myös kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon asentaja, koneistaja ja levyseppähitsaaja -esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti.

HAKU PERUSTUTKINTOIHIN

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Iisalmi
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Vieremä

HAKU AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINTOIHIN

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja.

Koneenasentajamestarin erikoisammattitutkinto
Koneenasentajan ammattitutkinto
Koneistajan ammattitutkinto
Koneistajamestarin erikoisammattitutkinto
Levytekniikan ammattitutkinto
Pienkonemekaanikon ammattitutkinto

Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia.

 

Päivitetty: 28.6.2018 sari.komulainen@ysao.fi