Elintarvikeala
Suomalainen elintarvikeala on kansainvälisestikin tunnettu puhtaudestaan ja laadustaan. Alalla on noussut arvostus terveellisyyteen ja kotimaisuuteen. Elintarvikeala tarjoaa monipuolista työtä ja mahdollisuuksia toteuttaa ja kehittää itseään niin työntekijänä, yrittäjänä kuin ammattilaisenakin.
Opetuskeittiöiden lisäksi meillä toimii kahvila-myymälä Eväsmestari, jotka tarjoavat erinomaisen oppimisympäristön asiakaspalveluun oppilaitoksen omissa tiloissa. Työpaikalla järjestettävä koulutus tapahtuu myös alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään.
Tutustu koulutustarjontaamme, haku ja lisätietoja www.ysao.fi/koulutus
AMMATILLISET PERUSTUTKINNOT
Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijavalinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen.
Perustutkintojen esittely
• Elintarvikkeiden valmistaja
• Leipuri-kondiittori
Haku
• Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) voivat hakeutua helmi-maaliskuussa yhteishaussa.
• Tutkinoihin on myös kaikille jatkuva haku
AMMATTITUTKINNOT
Ammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta
omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä tutkintoja.
-
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto
- Leipomoalan ammattitutkinto
LYHYTKOULUTUKSET
Täydennys- ja lyhytkoulutuksilla syvennät jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Katso kaikki pian alkavat koulutukset TÄÄLTÄ.
OPPISOPIMUS
Kaikki tutkinnot on mahdollista suorittaa oppisopimuksena.
VISUAALISET OPETUSSUUNNITELMAT
Katso tästä
TYÖTTÖMILLE JA TYÖTTÄMYYSUHAN ALAISILLE HAKIJOILLE
Ruokapalvelualan moniosaajaksi (nro 677928) Lue lisää.
Tutkinnot, lisätiedot ja haku www.te-palvelut.fi
ALAN SIVUSTOJA
YSAOn opettaja Outi Leinosen blogi