Elintarvikeala

Elintarvikeala

Suomalainen elintarvikeala on  kansainvälisestikin tunnettu puhtaudestaan ja laadustaan. Alalla on noussut arvostus terveellisyysteen ja kotimaisuuteen. Elintarvikeala tarjoaa monipuolista työtä ja mahdollisuuksia toteuttaa ja kehittää itseään niin työntekijänä, yrittäjänä kuin ammattilaisenakin. 

Opetuskeittiöiden lisäksi meillä toimii kahvila-myymälä Eväsmestari, jotka tarjoavat erinomaisen oppimisympäristön asiakaspalveluun oppilaitoksen omissa tiloissa. Työpaikalla järjestettävä koulutus tapahtuu myös alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään.

Tutustu koulutustarjontaamme, haku ja lisätietoja www.ysao.fi/koulutusruokatarjotin.jpg 

AMMATILLISET PERUSTUTKINNOT

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijavalinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen.

Perustutkintojen esittely

 Elintarvikkeiden valmistaja
• Leipuri-kondiittori

Haku
• Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) voivat hakeutua helmi-maaliskuussa yhteishaussa.
• Tutkinoihin on myös kaikille jatkuva haku


AMMATTITUTKINNOT

Ammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä tutkintoja.

  • Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto
  • Leipomoalan ammattitutkinto 
     

LYHYTKOULUTUKSET

Täydennys- ja lyhytkoulutuksilla syvennät jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Katso kaikki pian alkavat koulutukset TÄÄLTÄ.


OPPISOPIMUS

Kaikki tutkinnot on mahdollista suorittaa oppisopimuksena.


VISUAALISET OPETUSSUUNNITELMAT

Katso tästä


 TYÖTTÖMILLE JA TYÖTTÄMYYSUHAN ALAISILLE HAKIJOILLE 

Ruokapalvelualan moniosaajaksi (nro 677928) Lue lisää.

Tutkinnot, lisätiedot ja haku www.te-palvelut.fi


ALAN SIVUSTOJA

YSAOn opettaja Outi Leinosen blogi 

Päivitetty: 23.3.2020 minttu.harju@ysao.fi