Kaikkien tutkintojen jatkuva haku

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku

Mies salkun kanssa valmiina uusiin haasteisiin

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin

Tutustu valikoimaamme aloittain ja hae koulutukseen sivulta www.ysao.fi/koulutus

Alasta riippumatta nykyisillä työmarkkinoilla on tärkeää työskennellä oikeilla välineillä ja oikealla tavalla sekä hankkia oikea osaaminen. Monipuolisesssa opiskelussa opiskelijat kehittävät taitojaan ajanmukaisissa oppimisympäristöissämme sekä yrityksissä. Opetuksessa hyödynnetään uusia opetusvälineitä, järjestelmiä sekä teknologiaa. Yrityksissä tapahtuvan opiskelun myötä todelliset työympäristöt vahvistavat oppimista.

Ammatillisen perusosaamisen voi hankkia perustutkinnolla ja taitoja pääsee syventämään alojen ammatti- sekä erikoisammattitutkintojen avulla. Lisäksi tarjolla on lyhytkoulutuksia. Kaikkiin koulutuksiin voi hakea koska vain, jonka lisäksi kaikki tutkinnot on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

Mikäli pohdit uutta alaa tai haluat syventää jo saatua osaamista, tutustu koulutusten sisältöön. Tarkempia tietoja hakumahdollisuudesta saat hakuinfon numerosta puh. 040 4811 400 tai sähköpostista hakuinfo(at)ysao.fi 

Lisätietoa oppisopimuksesta

 

Treenikaista - oppimisvalmiuksia tukevat opinnot /OPVA

Treenikaistan tarkoituksena on saada jatkuvan haun kautta valitut opiskelijat mukaan opintoihin, mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Opiskelijoilla on myös mahdollista opetella opiskelutaitoja joihin sisältyvät esimerkiksi digi- ja kielitaidot.

  • Aloitus Joka maanantai
  • Kesto 2 pv - 6 kk, määräytyy opiskelijan tarpeiden mukaan
  • Tavoite Valitut opiskelijat pääsevät tehokkaammin aloittamaan opintonsa. Heillä on mahdollisuus harjoitella opiskelutaitoja
  • Sijainti Tähtiniemi, Iisalmi

 

Lisätietoa opintotoimistosta opintotoimisto(at)ysao.fi tai 040 1772800

Päivitetty: 17.9.2021 minttu.harju@ysao.fi