Väylät auki

Ylä-Savon ammattiopisto tarjoaa sekä nuorille että aikuisille polkuja unelma-ammatteihin. Keväisin voivat ysit ja abit (yo-linjoille) hakea yhteishaun kautta,  katso lisätietoja www.ysao.fi/road. Muille hakijaryhmille on jatkuva haku perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin www.ysao.fi/koulutus

 

Katso myös radio- ja tv-toimittaja, kirjailija ja puhuja Maria Veitolan sekä Billebeino-vaatemerkin perustaja-toimitusjohtaja Juhani Putkosen tarinat kohti unelma-ammattiaan.

 

 

 

 

Katso tubettajien videot amiksen eri aloilta. Kaikki kolme tubettajaa viettävät päivän eri koulutuslinjoilla ja jakavat siitä inspiroivaa videosisältöä.

Jennysvoices (Jenny Pitkänen, media-assistentti ja tubettaja) päivä leipuriopiskelijana. 

 

Lefa25 

(Aleksi Rinne harrastaa motocrossia ja eduroa ja tekee harrastuksesta videoita.) Päivä ajoneuvoasentajana.

 


Sofia Blomqvist
(merkonomi, lifestylebloggari, opiskellut myös sisustussuunnittelua) päivä kuvallisen ilmaisun opisklelijana.

 

Käy tutustumassa myös Ylä-Savon ammattiopiston videokanavaan www.youtube.com/ysaomarkkinointi, löydät sieltä monta mielenkiintoista videoa koulutuksista!

Lisätietoja hakusivuiltamme!

Yhteishaku-nappi_250px-2018.jpg

jatkuva-haku-nappi_250px-2018.jpg

 

KÄY TEKEMÄSSÄ OMA REITTISI unelmiesi ammattiin!

Opiskelupaikan valinta on iso päätös, mutta loppuelämääsi se ei lukitse. Unelma-ammattiin voi päätyä montaa eri reittiä ja minkä ikäisenä tahansa. Katso, miltä näyttää oma väyläsi.

Käy visualisoimassa oma opintopolku metrokartan muotoon väylätauki.fi -verkkosivulla kohdasta RAKENNA OMA REITTISI. Voit sen jälkeen jakaa oman reittisi somessa ja muista #väylätauki  

Kun haet meille Ylä-Savon ammattiopistoon rakennamme Sinulle yksilöllisen polun ammattiin!

Alta löydät esityksen, joka voi toimia opintojen ohjauksessa keskustelunavauksena ja selkeytyksenä ammatilliseen koulutukseen haluaville. Lataa ja ota käyttöön.
Päivitetty: 8.1.2019 sari.komulainen@ysao.fi