Perustutkintojen jatkuva haku

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Ammatilliset perustutkinnot / Perustutkintojen jatkuva haku

Perustutkintojen jatkuva haku 

Jatkuva haku

Nuori tai aikuinen! Ilman opiskelupaikkaa? Alan vaihto mielessä? Tutkinto kesken? Jatkuva haku on sinua varten!

Voit hakea opiskelemaan, jos esim.

• et hakenut tai tullut valituksi kevään yhteishaussa
• opintosi jäivät kesken
• haluat vaihtaa alaa
• olet vaarassa jäädä työttömäksi

Voit hakea muun muassa yhteishaussa vapaaksi jääneitä tai vapautuvia perustutkintojen opiskelupaikkoja hakeutumalla suoraan oppilaitokseen. Hakea voit milloin vain - jatkuva haku!  

HUOM! Oppilaitoksesta otetaan 2 viikon sisällä yhteyttä tiedusteluun tai hakemiseen.

Vapaita tai vapautuvia opiskelupaikkoja voit myös tiedustella www.ysao.fi/kysy
• Mikäli koulutukseen hakemisen kanssa on ongelmia, niin ota yhteys opintotoimistoon 0400 798 529 tai lähetä sähköpostia hakutoimisto(at)ysao.fi

Valittavana lähes kaksikymmentä tutkintoa, valitse esim. Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja, asentaja, levyseppä-hitsaaja (Iisalmi tai Vieremä). Vapaita paikkoja koulutuksessa, josta on hyvät työllistymismahdollisuudet esim. Ylä-Savon alueen teknologiayritysten palvelukseen. Käytännönläheistä opiskelua yritysympäristöissä ja työssäoppien alan yrityksissä, myös yksilölliset opintopolut. Ala sopii erinomaisesti myös naisille ja alan vaihtajille. Mahdollisuus hakea joko Iisalmen tai Vieremän koulutukseen. Hyvät jatko-opintomahdollisuudet ammattikorkeakouluihin ja yliopistoon asti.

Ylä-Savon ammattiopisto tarjoaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkintokoulutusta yritysympäristössä Vieremällä. Modernina oppimisympäristöinä toimivat RDTC Techonology Center Oy ja Vieremän yrityskylän kumppanuusyritykset. Opiskelu tapahtuu työpaikalla, jossa toteutetaan sekä tietopuolinen että käytännön opetus. Yleissivistävät opinnot integroidaan ammatillisiin opintoihin. 

 

• Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, niin ota yhteys oppisopimustoimistoon: 040 177 8523 tai täytä sähköinen hakulomake: haku oppisopimuskoulutukseen 

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Terttu Kortelainen
p. 0400 793 374
terttu.kortelainen(at)ysao.fi


MAHIS-opinto-ohjaaja Ritva Ikonen 
p. 0400 793 126
ritva.ikonen(at)ysao.fi

Lue lisää MAHIS-vaihtoehdosta.

Päivitetty: 17.9.2021 minttu.harju@ysao.fi