Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Etusivu / Suomeksi / Yrittäjän ammattitutkinto verkossa
yat_verkko2017banneri.png

Yrittäjän tehovalmennus otti digiloikan!

Laajenna osaamistasi ja suorita Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa yrittäjän ammattitutkinto ja saada tehovalmennusta juuri silloin kun se Sinulle sopii – vaikka omalla sohvallasi istuen! Opinnoissa ja ohjauksessa hyödynnetään sähköistä oppimisympäristöä (moodlea).

Tehovalmennus kehittää liiketoimintaasi, ohjaa hyödyntämään verkostoja ja muistuttaa oman jaksamisen huolehtimisesta.

Valmennus sopii yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjinä toimiville! Saat ohjausta verkossa juuri sinulle sopivana hetkenä ja voit osallistua niihin lähipäiviin, jotka koet tarpeellisiksi. Digitaalisen oppimisympäristön kattava ohjeistus ja materiaali hyödyntävät yrittäjyytesi kehittämistä päivittäin.

Valmennukset alkavat tarpeittesi mukaisesti ja suunnittelemme valmennuspolkusi yksilöllisesti. Seuraava yhteinen startti on syyskuussa 2017.

Klikkaa kuvaa tai tästä ja tutustu esitteeseen!

Valmennukseen kuuluu seuraavat kolme kokonaisuutta:
Yrittäjyyttä suunnittelevat: 1. Yritystoiminnan suunnittelu ja 2. Yritystoiminnan käynnistäminen sekä 3. valinnaisena joko Tuotteistaminen tai Myynti & markkinointi
Yrittäjinä toimivat: 1. Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen ja 2. Tuotteistaminen sekä 3. Myynti & markkinointi

Toteutus kesto ja hinta
Hinta on 300 € sisältäen yllä mainitut kolme valmennusta. Yksittäiset valmennukset 150 €. Valmennuksessa käytetään ns. valtionosuusrahoitusta ja ehtona rahoitukselle on yrittäjän ammattitutkinnon tai sen osien suorittaminen valmennuksen aikana. Tätä verkkokurssia varten tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden. Käytämme mm. Moodlea, Skypeä, Facebookia ja niiden käyttöön saat tarvittaessa opastusta.

Hae pian, paikkoja tähän pilottiryhmään on rajoitetusti! www.ysao.fi/koulutus. Valinnat hakuilmoituksen ja haastattelun perusteella.

Kysy lisää!
Johanna Ehnqvist, johanna.ehnqvist@ysao.fi, p. 0400 799 830.

Johanna Ehnqvist yrittäjyyden moniosaaja! Hänellä on neljä tutkintoa yrittäjyydestä ja parhaillaan hän opiskelee digitaalisen oppimisen ja opettamisen asiantuntijaksi Helsingin yliopistossa. Mutta ennen kaikkea hänellä on omaa yrittäjäkokemusta yli 20 vuoden ajalta. Johanna on palkittu monilla eri tavoilla, mm. Valtakunnallisella Nuoren Yrittäjän tunnustuksella.

Tartu tilaisuuteen! Rakennetaan yhdessä yrityksesi menestystarina.

Myös oppisopimuksella www.ysao.fi/oppisopimus > haku oppisopimukseen tai soita Iisalmen oppisopimustoimistolle. Lisätietoja Antti Ronkainen, p. 040 177 8599, antti.ronkainen@ysao.fi Oppisopimuskoulutus edellyttää voimassa olevaa tai alkavaa työsuhdetta koko koulutuksen ajaksi.

Katso videoilta Tiinan Treenipalvelujen Tiinan mielipiteitä yrittäjän ammattitutkinnosta!

 

Liitetiedostot
yat_verkko2017tulostukseen.pdf (1,12 MB) 5.4.2017 13:57
Päivitetty: 6.9.2017