Avoimet työpaikatKuntayhtymällä on käytössä sähköisen rekrytoinnin työkalu, valtakunnallisen Kuntarekry.fi -palvelu.
 
Avoimen työpaikan kohdalla olevan linkin kautta pääset kirjautumaan hakulomakkeelle.

Avoimet työpaikat
 • 20.6.2017 13:30

  Levy- ja hitsaustyön tuntiopettaja

  Tehtävän kuvaus:
  Pääasialliset tehtävät ovat tietopuolisen ja käytännön taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen hitsauksessa ja levytöissä. Tehtävään sisältyy työssäoppimisen ohjausta laajemmin alan opiskelijoille. Tehtäviä voi olla myös aikuiskoulutuksessa.
  Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työtapaa, taitoa toimia erilaisten oppijoiden kanssa, sekä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia.

  Kelpoisuusvaatimukset:
  Hakijalta edellytetään vahvaa ja erikoistunutta käytännön ammattitaitoa hitsauksen osaamisessa, sekä asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

  Tehtävä on määräaikainen 1.8.2017 - 30.05.2018 (sijaisuus)

 • 20.6.2017 13:30

  Aikuisopettaja, koneenasennus

  Haemme voimakkaasti kasvavalle Ylä-Savon teknologia-alalle koneenasennuksen aikuisopettajaa. Opettajan tärkein työtehtävä on koneenasennuksen työtekniikoiden opettaminen sekä yrityskoulutusten totetuttaminen yhdessä koneenasennuksen osaamisalan opettajien kanssa. Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisötaitoja ja hakijalle katsotaan eduksi opetusalan työkokemus.

  Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.
  Kelpoisuusvaatimus ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaan. Hakijan tulee esittää L504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 • 20.6.2017 13:15

  Tuntiopettaja kone- ja tuotantotekniikka

  Tehtävän kuvaus: Opettajan tehtävään kuuluu koneistuksen tietopuolinen sekä käytännön taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen niin aikuiskoulutuksessa kun myös ammatillisessa peruskoulutuksessa. Tehtävän vastuualueena on cnc -työstökeskukset ja robotiikka, sekä näiden hyödyntäminen myös yritysten tuotannon kehittämisessä. Tehtäviin sisältyy koulutusten markkinointia sekä yhteistyö alueen yritysten kanssa. Oppimisen ohjaamisessa hyödynnetään monipuolisia oppimisympäristöjä, myös digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen.

  Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. vastuuopettajan tehtäviä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia opintohallintojärjestelmään sekä monipuolisia ohjaustehtäviä, niin oppimisen kuin henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun osalta. Myös suunnittelu- kehittämistyö kuuluvat kiinteästi perustehtäviin.

  Kelpoisuusvaatimukset:
  Ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus: tehtävän sisällön mukainen soveltuva korkeakoulututkinto, vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta sekä opettajan pedagogiset opinnot.

  Hakijalta edellytetään vahvaa teollisuuden työtehtävissä todettua koneistus- ja tuotannon kehittämisen osaamista. Hakijalla tulee olla myös mastercam osaamista ja hänen tulee hallita nykyaikaisten cnc-työstökeskusten, robotiikan sekä koordinaatiomittalaitteen tuotannolliset työt. Eduksi katsotaan opetuskokemus niin nuorten kuin aikuistenkin parista, sekä näyttötutkintojärjestelmän hallinta. Hakijan tulee pystyä ohjaamaan monen ikäisten ja eri lähtötasoisten oppijoiden oppimista omilla vahvuusaluillaan. Ohjauksellinen työote, yhteistyötaidot sekä monipuolisten oppimismenetelmien, myös digitaalisten, hallinta ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

  Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Päivitetty: 9.11.2016