Kone-, metalli- ja tuotantotekniikka

Etusivu / Suomeksi / Hae opiskelemaan / Kaikkien tutkintojen jatkuva haku / Kone-, metalli- ja tuotantotekniikka

Nuori tai aikuinen, löydä oma koulutuksesi alla olevista kone-, metalli- ja tuotantotekniikan koulutuksista.

Tarjoamme opiskelijoillemme laadukkaat teknologia-alan oppimisympäristöt niin Iisalmessa Asevelikadulla kuin alan yrityksissäkin. Teemme tiivistä yhteistyötä alan yritysten kanssa. Yhtenä modernina oppimisympäristönä toimii RD Techonology Center Oy ja Vieremän yrityskylän kumppanuusyritykset. Opiskelu tapahtuu työpaikoilla, joissa toteutetaan sekä tietopuolinen että käytännön opetus. Yleissivistävät opinnot (perustutkinnoissa)  integroidaanammatillisiin opintoihin. 

REKRYKOULUTUS

SKS Connection, Vieremä: Haemme Rekry-koulutuksella (Koulutus kestää 4kk eli 84 pv) SKS Connectonin Vieremän tehtaalle johdinsarja- ja sks_rekry_karuselli.pngsähkökeskuskokoonpano työhön asentajia. Hakijalta toivotaan hyvää työelämätaitojen hallintaa ja tiimityöskentelytaitoa. Hakijoilta katsomme eduksi elektroniikka-asentajan, sähköasentajan, autoasentajan, koneenasentajan tai muun teknisen taustan hallintaa. Koulutusta tukeva aiempi osaaminen voi olla hankittuna joko työkokemuksen tai harrastuksen kautta. Työssä tarvitaan hyvää mekaanista kädentaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä kykyä jatkuvaan laadun parantamiseen.  

RDTC, Vieremä: Haemme työvoimakoulutuksen Rekry -koulutuksella (1.8.2017 – 5.1.2018) RDTC:lle neljäätoista koneenasentajaa, näistä kolmelle koulutetaan samassa yhteydessä myös pintakäsittelyn (pulverimaalaus) osaamista ja yhdelle varastotyön osaamista. Odotamme hakijoilta oppimishalukkuutta ja innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin. Laadun merkitys on suuri työtehtäviä suoritettaessa. Hakijoilta katsomme eduksi sähköasentajan, koneenasentajan tai muun teknisen taustan hallintaa, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittuna osaamisena. Lisäksi koulutukseen katsotaan eduksi myös aiempi kokemusta varasto-alan työtehtävistä tai pintakäsittelyosaamisesta.

Lisätietoja Vieremän rekrykoulutuksesta antaa Jori Kortetjärvi, Puh 0400 792817, jori.kortetjarvi@ysao.fi sekä TE-toimisto.

Katso video Ylä-Savon ammattiopiston ja Te-palvelujen järjestämä SKS Connecto, RDTC työvoimakoulutusten rekryn tiedotustilaisuus 20.6.2017. Haku http://koulutukset.te-palvelut.fi

 

Kome, Iisalmi: Haemme Rekry-koulutuksella Haapajärven KOME Oy:n Iisalmen tehtaalle asentajia, hitsaajia, pintakäsittelijöitä ja särmääjiä tuotannollisiin työtehtäviin. Hakijalta edellytetään  hyvää työelämätaitojen hallintaa, tiimityöskentelytaitoa ja tekijän tulee arvostaa työn laadukasta tekemistä. Hakijoilta katsomme eduksi kone- ja metallialan peruskoulutusta ja työkokemusta teknologia-alan työtehtävistä. Koulutusta tukeva aiempi osaaminen voi olla hankittuna myös harrastuksen kautta. Työtehtävät  vaativat hyvää mekaanista kädentaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä kykyä jatkuvaan laadun parantamiseen.

Lisätietoja Komen rekrykoulutuksesta antaa Jori Kortetjärvi, Puh 0400 792817, jori.kortetjarvi@ysao.fi sekä TE-toimisto.metalli_Jarkko_1JS6528-s.jpg

 

Ammatilliset perustutkinnot 

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Opiskelijaksi valinnan jälkeen opiskelijat henkilökohtaistetaan joko opetussuunnitelma- tai näyttöperusteiseen koulutukseen. Katso myös kone-, metalli- ja tuotantotekniikan perustutkinnon asentaja, koneistaja ja levyseppähitsaaja -esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti.

HAKU PERUSTUTKINTOIHIN

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Iisalmi
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, Vieremä

HAKU AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINTOIHIN

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja.

Koneenasentajamestarin erikoisammattitutkinto
Koneenasentajan ammattitutkinto
Koneistajan ammattitutkinto
Koneistajamestarin erikoisammattitutkinto
Levytekniikan ammattitutkinto
Pienkonemekaanikon ammattitutkinto

Kaikki tutkinnot myös oppisopimuksena.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain opiskelupaikkoja on vapaana, tarjolla myös lyhytkoulutuksia.

 

metallimies_1JS3657-web.jpg

 


 

 

Päivitetty: 3.7.2017